Laat je inkomen snel groeien
met meervoudige inkomensbronnen

Voor coaches, trainers, adviseurs en iedereen die over een expertise en/of passie beschikt

Ben je eraan toe om je expertise om te zetten in meervoudige inkomensbronnen, zodat je “uurtje – factuurtje” kunt ontstijgen, je veel meer gaat verdienen, en klanten krijgen leuker en makkelijker wordt…?

direct_aanmeldenHerken je deze situatie:

 • werk je hard, maar verdien je nog steeds niet zoveel?
 • verdien je alleen geld als je uren maakt voor je klanten, waardoor je je gekluisterd voelt aan je werk?
 • ben je eraan toe om informatieproducten te maken, maar komt het er telkens niet van? (omdat je eigenlijk niet goed weet hoe je moet beginnen?)
 • zou je ook passief inkomen willen hebben, zodat je “slapend” geld verdient, maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken?

Veel coaches / trainers /adviseurs lopen op een bepaald moment vast. Ze werken vaak 1-op-1 met klanten en verdienen per uur of dag hun inkomen. Maar daardoor moeten ze altijd op klanten jagen en hard werken om voldoende te verdienen.

Dit hoeft niet zo te zijn. Juist voor coaches / trainers / adviseurs is er een enorme potentie om een heel ander soort bedrijf te creëren. Niet één waarin je verplicht bent om uren te maken, maar één waarin je je bijzondere expertise en kennis met behulp van meervoudige inkomensbronnen te gelde gaat maken. Een inkomen van tonnen per jaar of meer wordt zo niet ondenkbaar.

 

Een paar voorbeelden uit de praktijk:

 • een videomaker maakt een online programma om mensen te leren zelf met video hun bedrijf te marketen
 • een tekstschrijver maakt een ebook waarmee hij ZZP-ers helpt goede emailnieuwsbrieven te schrijven en verdient hiermee “passief inkomen”
 • een coach op het gebied van opvoeding begint in enkele steden opvoedclubs voor ouders die worstelen met opvoedingsvraagstukken
 • een organisatieadviseur organiseert groepspgrogramma’s, retraites en een inspiratieclub rond het thema “vernieuwing in bureaucratische organisaties”
 • een coach op het gebied van hooggebegaafde kinderen biedt een onlineprogramma om de ouders hiervan te begeleiden bij de opvoeding
 • etc. etc.

Wat is ervoor nodig om dit te bereiken?

Allereerst marketingkennis over hoe je het succesvol op de markt zet. Om succesvol meervoudige inkomensbronnen op te zetten, is nodig om te weten hoe je producten op de markt lanceert. Hoe je er klanten voor aantrekt, en zorgt dat je een hoge conversie (=klanten) krijgt bij alles wat je aanbiedt.

Maar daarnaast is ook vaak een verandering van mindset nodig. De natuurlijke neiging is om al je energie te besteden aan je klanten, hard te werken en je best te doen. Zelf producten gaan maken vraagt om een nieuwe focus, en ook om durf en lef om “nee” te zeggen tegen je gewone manier van werken. Om je deze nieuwe mindset eigen te maken, heb je anderen nodig, die je succesvol zijn voorgegaan en je kunnen ondersteunen om deze stappen te zetten.

Deze kennis en mindset ga je je eigen maken in mijn nieuwe online programma “Meervoudige inkomensbronnen”!

In dit programma, dat in totaal 6 maanden duurt, van april tot en met september 2011, krijg je iedere twee weken ondersteuning om meervoudige inkomensbronnen op te zetten, zodat je inkomen zich kan verveelvoudigen, en je tegelijk meer vrijheid verwerft om precies te werken zoals jij het wil, de plaats waar je dat wil doen en de tijd die je eraan wil besteden.

In het programma doorloop je 9 stappen. Je gaat het volgende leren:

 1. hoe je je start kunt maken met meervoudige inkomensbronnen, en snel je eerste informatieproduct kunt gaan maken, waarmee je direct geld gaat verdienen
 2. traditionele én geavanceerde manieren om je informatieproducten succesvol op de markt te brengen (ook bijvoorbeeld met teleseminars en video)
 3. hoe je “high end” producten maakt – hooggeprijsde diensten en producten – waardoor je veel meer gaat verdienen
 4. hoe je groepsprogramma’s ontwerpt (“opschaalbaar inkomen”)
 5. hoe je retraites, seminars en workshops organiseert – en vol krijgt
 6. hoe je succesvol ebooks en ecourses maakt voor passief inkomen
 7. wat de geheimen zijn van online doe-het-zelf-programma’s voor thuisstudie
 8. hoe je lidmaatschappen en clubs creëert voor terugkerend inkomen (zodat je je jarenlang verzekert van inkomen)
 9. over alternatieve inkomstenbronnen als: virtuele events, associaties of stichtingen opzetten, affiliate-inkomsten (andermans diensten verkopen), licenties uitgeven

direct_aanmeldenHier een voorproefje van wat je gaat leren:

 • wat de beste manier is om je producten en diensten te benoemen (de namen hiervan maken een enorm verschil of klanten ze gaan kopen!): leer mijn eenvoudige formule waarmee je iedere keer goed zit met je naam
 • welke concrete stappen je moet zetten om van je productlanceringen een enorm succes te maken
 • valkuilen bij het maken van ebooks (welke onderwerpen werken per se niet, en wat maakt dat een ebook echt goed verkoopt?) (bespaar jezelf hiermee veel tijd en moeite)
 • hoe je een high end mindset ontwikkelt om moeiteloos hooggeprijsde VIP-producten en -diensten aan te bieden en goede prijzen te durven vragen
 • welke diensten het meeste kans maken om succesvol abonnementen en lidmaatschappen te verkopen (de meest lucratieve bron van inkomen die er voor coaches, trainers en adviseurs is)
 • en nog veel meer!

Reacties van klanten

"Laura is echt supergoed in wat ze doet. Dankzij haar kennis groeit mijn omzet gestaag. Toen ik net zelfstandig werd, had ik het niet zo in de gaten, maar marketingkennis maakt echt het verschil. Als je al die dingen niet weet, zoals hoe je gesprekken moet voeren of teksten kunt schrijven of je website moet maken, gooi je gewoon geld en energie weg want je haalt veel mindere resultaten. De informatie die Laura biedt is helemaal up to date, ze houdt de nieuwste ontwikkelingen bij en vertaalt ze op een prettige en toegankelijke manier. Daardoor hoef ik het zelf niet allemaal bij te houden en bespaar ik mezelf veel tijd.

Brigitte van Tuijl, loopbaancoach, www.brigittevantuijl.nl

"Ik was al 1,5 jaar bezig maar het kostte me heel veel moeite om klanten te krijgen. Ik had geen idee hoe ik het moest doen en was met hagel aan het schieten. Veel acties mislukten en dan was ik diep teleurgesteld over de resultaten. Door Laura heb ik eindelijk de feiten over acquisitie geleerd waardoor ik er veel realistischer tegenaan keek. Dat betekent een wereld van verschil. Iedere keer leer ik van haar hele slimme dingen die ik meteen kan toepassen. Het resultaat: in het afgelopen halve jaar is mijn omzet met 30% gegroeid. Mijn workshops zijn overboekt. Ik durf meer te vragen in mijn offertes en mijn zelfvertrouwen is enorm toegenomen. Alleen al daardoor krijg ik meer klanten.

Marie-José Custers, coach, www.custerscoaching.nl

Hoe werkt het online trainingsprogramma?

Hierbij wat je krijgt als je deelneemt.

1.

9 telefonische seminars

In de periode april – september 2011 geef ik 9 telefonische seminars van 60 minuten. In deze seminars van 60 minuten krijg je essentiële nieuwe ideeën, praktische informatie en tips over de stappen om meervoudige inkomensbronnen op te zetten.

2.

Transcripties van alle telefonische seminars

Van iedere telefonische seminars wordt een transcriptie gemaakt. Dit is voor degenen die leren door te lezen.

3.

Schriftelijk materiaal bij iedere les

Iedere les wordt begeleid met een Powerpoint in PDF voor maximale kennisoverdracht. Hierdoor kun je het maximale halen uit ieder seminar en meteen met het geleerde aan de slag.

4.

Downloadbare audio-bestanden

Alle teleseminars worden via downloadbare audiobestanden aan je ter beschikking gesteld. Zo hoef je niets van de informatie te missen en kun je op het moment dat je dat wilt op je gemak alles doornemen. Deze audiobestanden kun je op je MP3-speler laden of gewoon via je computer beluisteren, op het moment dat het jou uitkomt.

5.

Kant-en- klare checklists en voorbeelden

Bij iedere les krijg je een handige checklist of voorbeelden ter beschikking. Dit gaat je enorm veel tijd schelen! Je hoeft geen tijd te verspillen om zelf het wiel uit te vinden!

6.

Forum om ervaringen te delen

Voor alle deelnemers staat een forum ter beschikking waar je onderling ervaringen kunt uitwisselen en elkaar feedback kunt vragen.

7.

9 keer een Vraag & Antwoord-sessie (15 – 30 min.) (per telefoon)

Na afloop van ieder teleseminar geef ik 15 à 30 minuten de tijd voor vragen. We gaan in op jouw praktijksituatie en je krijgt persoonlijke tips en adviezen om het geleerde in de praktijk te brengen.

Bonussen

1.

Ebook Kies je Niche (ter waarde van 150 euro excl.)

Meervoudige inkomensbronnen vraagt om de keuze voor een lucratieve niche en specialisme. Het ebook Kies je Niche helpt je bij deze keuze. Meteen na aanmelding krijg je het in je inbox. Dit waardevolle boek bevat de theorie over het kiezen van je niche plus vele oefeningen om je eigen niche te vinden. Inclusief talloze voorbeelden en interviews met zelfstandigen die succesvol hun niche hebben gekozen.

2.

Handleiding email-nieuwsbrief (ter waarde van 39,95 euro)

Emailnieuwsbrieven zijn een zeer geschikt middel om je meervoudige inkomensbronnen bij een groot publiek te promoten. Deze handleiding is al jaren een bestseller op mijn website. Je krijgt hem nu helemaal gratis als je meedoet aan Meervoudige Inkomensbronnen!

Het programma wordt door Laura Babeliowsky geleid. Wie is Laura?

FotoLauraPaars_DSC73621Na een carrière als kwaliteitsmanager bij enkele grote bedrijven merkte ik dat loondienst niets voor mij was. Ik koos ervoor om zelfstandig te worden als trainer en adviseur. Zelf heb ik ook jarenlang geploeterd met mijn acquisitie maar het veranderde allemaal toen ik 6 jaar geleden met Get Clients Now! begon. Het grote verschil was dat ik me nu ging verdiepen in marketing. Alles wat ik aan mijn klanten onderwees, paste ik ook zelf toe en het bleek te werken.In de afgelopen jaren heb ik sindsdien letterlijk duizenden ondernemers via mijn presentaties, workshops en teleseminars begeleid om ze een duwtje in de rug te geven. Honderden mensen hebben hun niche gekozen, effectieve marketingboodschappen gecreëerd en kansrijke business modellen gecreëerd. Veel van mijn klanten hebben nu goedlopende bedrijven en zijn succesvol geworden.

Via dit programma wordt het ook voor jou op een betaalbare manier mogelijk om van deze kennis gebruik te maken.

“Ik wilde voor mezelf beginnen als trainer/coach maar wist niet waar te beginnen. Ik zat mijn tijd te verdoen en dat voelde heel onrustig. Iedereen gaf me allerlei adviezen, maar daar had ik gewoon niets aan. Toen ik eenmaal klant werd bij Laura, vielen gelijk alle kwartjes. Ik leerde welke keuzes ik kon maken en maakte daardoor een ontzettende versnelling. Het verschil is nu, dat ik me een competente ondernemer voel. Ik doe precies wat mij me past en heb zelfs plezier in acquisitie. Ik heb het eerste kwartaal een omzet van 15000 gemaakt. En dat gaat nog veel meer worden. Ik ben echt flabbergasted over de effecten die Laura’s begeleiding op me heeft. Je haalt er vele keren uit wat je erin steekt. Iedere keer gaat er een wereld voor je open”. L.E, presentatietrainer/coach

Voor wie is dit online programma bedoeld?

“Meervoudige inkomensbronnen” is bedoeld voor alle coaches, trainers en adviseurs en alle aanverwante beroepen. Het programma sluit het meeste aan als je in de volgende situatie bent:

 • je beschikt over een specialisme, expertise of passie waar aantoonbaar een publiek voor is (of je bent bereid hier snel voor te kiezen) (het ebook Kies je Niche, dat je als bonus bij dit programma krijgt, helpt je hierbij)
 • je bent ambitieus en vindt het belangrijk om goed te verdienen met je bedrijf
 • je bent creatief, slim en ondernemend
 • je staat open voor nieuwe kennis en ideeën

Nog even op een rijtje wat je krijgt als meedoet aan het programma:

 • 9  seminars van 60 minuten. Je krijgt waardevolle marketinginformatie over de 9 stappen om meervoudige inkomensbronnen op te zetten.
 • Transcripties van alle telefonische seminars. Zodat je de stof kunt nalezen.
 • Schriftelijke uitleg in PowerPoint (PDF) bij iedere les. Zodat je je kunt voorbereiden op de teleseminars en maximaal leert van de sessies.
 • Audiodownloads van de teleseminars. Alle teleseminars worden opgenomen en via audiodownloads aan je ter beschikking gesteld. Geen zorgen om een seminar te missen dus.
 • Kant- en klare checklists en voorbeelden. Hiermee bespaar je jezelf veel tijd!
 • Forum om ervaringen met elkaar te delen en elkaar feedback te vragen
 • 9 Vraag & Antwoord-sessies gedurende 15 – 30 minuten, na afloop van de telefonische seminars. Stel al je vragen die je hebt om succesvol met het geleerde aan de slag te kunnen.

Informatie over teleseminars

Telefonische seminars, wat zijn dat precies? Net als bij een normaal seminar draag ik kennis over, maar dan via de telefoon. Je belt in op een speciale vergaderlijn, samen met anderen, en hoort dan mijn stem. Je kunt je vragen stellen als je die hebt. Je kunt ook niets zeggen als je dat wilt!

Voor deze telefonische seminars maken we gebruik van de diensten van Teminar. Dit bedrijf biedt tegen hele lage kosten teleseminars aan, voor nog geen 9 eurocent inclusief BTW per minuut. Deze lijn is ook uit het buitenland bereikbaar. (Met Skype inbellen is niet mogelijk)

Kun je een keer niet aanwezig zijn bij het teleseminar? Geen nood, iedere sessie wordt opgenomen. Je kunt hem naderhand op de website terugvinden.

Investering

Dit programma is niet meer te koop

Vragen

Heb je vragen of heb je ergens onduidelijkheid over, dan hoor ik dat graag!

Stel je vraag hier en je krijgt ons antwoord binnen 48 uur:

Vul de onderstaande velden in
Voornaam
Achternaam
Stel je vraag
Email *
* Verplichte velden

Tot slot: graag zie ik je deelname tegemoet. Je bent van harte welkom!

Laura Babeliowsky

css.php