Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Website
Telefoonnummer
Omschrijf je dienstverlening / specialisme
Omzet volgend jaar
Waarde oplossing
Wat moeten we nog meer weten
WIL JE GRAAG JE BEDRIJF MET HOOGGEPRIJSDE HIGH-END PROGRAMMA’S LATEN GROEIEN, MAAR VRAAG JE JE AF HOE JE ZO'N PROGRAMMA MAAKT EN HOE JE ER DE JUISTE KLANTEN VOOR VINDT (DIE NIET ZEGGEN "IK VIND HET TE DUUR")?
 
We helpen je graag om je strategie te bepalen: vraag een gesprek met ons aan

* Je ontvangt meteen de gratis checklist "Een miljoen per jaar, in de minste uren en tegen de laagste kosten”
Steeds meer adviseurs, coaches en trainers omarmen high-end programma’s als de beste manier om met klanten te werken. Je helpt je klanten hele goede resultaten te halen, wat bijzonder aantrekkelijk voor ze is. Voor jou betekent het dat je kunt werken op een manier die het minste tijd kost, maar wel het meeste oplevert. Je gaat veel meer verdienen en je krijgt meer vrije tijd.

Wil je dit ook? Wij weten dat het de nodige vraagstukken kan oproepen. Verspil geen tijd om dit allemaal zelf uit te zoeken. Gelukkig hebben we een schat aan ervaring om je hiermee te helpen, zodat je het op de allerbeste manier kunt aanpakken. Geef je op voor een gesprek.

In dit gesprek krijg je ideeën en inspiratie over het volgende:
  • Hoe je een high-end aanbod creëert dat voor klanten onweerstaanbaar is en waar je een hoge prijs voor kunt vragen 
  •  Hoe je er in een continue stroom high-end leads voor aantrekt
  •  Wat in jouw geval de eerste stap is die je al meteen kunt gaan zetten
Het gesprek is geheel vrijblijvend en gratis. (* Bij aanmelding ontvang je de gratis checklist "Een miljoen per jaar, in de minste uren en tegen de laagste kosten”.)

Belangrijk:

Weet dat we niet iedereen kunnen helpen. We kunnen je alleen helpen in het volgende geval:
  • Je bent adviseur, coach en /of trainer en beschikt over kennis en expertise waar je een high-end aanbod van kunt maken, we denken graag met je mee hierover
  •  Je wil minimaal €5000 verdienen met een high-end programma per klant
  •  Je hebt ambitie en verlangen om minimaal €100.000 + per jaar te verdienen
Je bent van harte welkom om je op te geven. Vul onderstaande vragen in. Je krijgt dan een e-mail om een gesprek in te plannen met mij of mijn senior businesscoach Monique Leenen.
* Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld

** Heb je meer informatie nodig? Mail Nicoline via info@bouweenbloeiendbedrijf.nl
IN 1 WEEK 2 JAARPROGRAMMA'S VERKOCHT TER WAARDE VAN €52.000
"Ik vind het echt heerlijk hoe Laura me helpt. Het voelt als een warm bad. Tegelijk daagt ze me enorm uit. Ik ben hele goede prijzen gaan vragen voor mijn programma. Zo verdiende ik in 2 weken tijd maar liefst €52.000! Inmiddels heb ik €100.000 verdiend, terwijl ik nog maar 1 jaar bezig ben met mijn bedrijf.

De kwaliteit van mijn leven is hierdoor enorm toegenomen. Ik kan helemaal zelf mijn tijd indelen en ben er voor de kinderen als ze uit school komen. Het is echt waanzinnig, ik ben enorm dankbaar."

~Babette Soegies - Soegiesstrategie.nl
BINNEN 15 MINUTEN EEN JAARPROGRAMA VAN €10.000 VERKOCHT
“Wat ik heel erg waardeer aan Laura, is dat ze me elke keer weer uitdaagt. Elke keer heb ik het gevoel dat ik zo’n stap heb gezet. En dan een week later zegt ze: ‘Doe er nog een stapje bij’. Dan heb ik elke keer zo’n moment van: ‘Oh help’. En toch lukt het dan weer. Sinds dit jaar vragen we €10.000 voor ons programma.

En in de afgelopen 2 maanden hebben we daar 5 programma’s van verkocht. Eén programma verkocht ik in 15 minuten aan een directeur! Inmiddels hebben we ook een programma van €20.000 verkocht. We zitten nu al op €130.000 dit jaar en zijn op weg de €200.000 dit jaar te halen. Echt hele grote stappen. Dankjewel Laura.”

~ Martine Teeselink – Outdo.nl 
€100.000 IN 6 MAANDEN
"We merkten dat onze tijd opraakte en dat we niet verder konden groeien. Dat wilden we niet, want we hebben heel veel ambitie. Meteen in ons eerste contact met Laura kregen we al zoveel ideeën die we direct zijn gaan toepassen.

Al na 2 weken hadden we €35.000 verdiend. Inmiddels hebben we een kleine ton omgezet in 6 maanden tijd en hebben we een financiële buffer opgebouwd. Dat geeft heel veel rust!"

~ Marc van Waasbergen en Karin Muller – LinkLeaders.nl
€150.000 OMGEZET IN 1 JAAR
“Voor ik bij Laura kwam, was ik veel te afhankelijk geworden van andere professionals en bureaus om klanten te krijgen. Wat ik dankzij Laura’s programma ging doen, is workshops geven en dan een aanbod doen voor strategiesessies. Dat heeft het grote verschil gemaakt, waardoor ik veel meer klanten kreeg.

Mijn bedrijf is nu compleet veranderd. Financieel gaat het heel goed. Afgelopen jaar heb ik €150.000 omgezet en dit jaar alweer €30.000 in de eerste 2 maanden. Ik ben Laura heel erg dankbaar voor alles dat ik van haar geleerd heb om deze ommekeer te realiseren.”

~ Aart Brezet – Drivesatschool.nl
VEEL MEER VRIJE TIJD
"Laura weet me iedere keer te prikkelen en uit te dagen om groter te denken. Ik heb van haar meer geleerd over het runnen van een eigen bedrijf, dan in de 10 jaar dat ik bedrijfskunde studeerde op de universiteit.

Dankzij haar heb ik ontdekt dat ik mijn bedrijf op een hele andere manier kan inrichten, iets wat ik nooit zelf had gezien. Door de andere manier van werken draai ik een heel goed jaar, terwijl ik toch heel veel vrije tijd heb.” 

~ Ellen de Lange–Ros - Faxion.nl
DIT JAAR AL MEER DAN €200.000 VERDIEND EN HET IS PAS SEPTEMBER
"Toen ik mijn academie voor virtuele assistenten wilde oprichten, leerde Laura me dat ik het beste meteen high-end programma’s kon gaan aanbieden. Wat een goede beslissing! Ik kon mijn klanten daardoor heel goed helpen en ze konden de beste resultaten halen. Door high-end te gaan werken kon ik meteen ook goed verdienen.

Ik ben nu 2 jaar bezig en zit nu al op een omzet van €200.000 dit jaar, en ben hard op weg dit jaar €300.000 te gaan bereiken! Doordat ik goed ging verdienen, kon ik ook zelf virtuele assistenten inhuren om werk van me over te nemen, waardoor mijn groei nog veel sneller is gegaan. Ik ben Laura heel erg dankbaar!"

~ Petra Fehring - Academievirtueelassistent.nl
DE EERSTE 9 MAANDEN VAN DIT JAAR AL €100.000 VERDIEND
“Ik ben jarenlang kindercoach geweest en verdiende ongeveer €25.000 per jaar, wat best veel is voor een kindercoach. Toch wilde ik daar nu eens een keer doorheen. Ik besloot klant te worden bij Laura en leerde om een niche te kiezen. Ik ging me nu richten op ouders die in een vechtscheiding verwikkeld waren en richtte “Succesvol Scheiden” op. 

En dat werd een groot succes! Ik bied nu VIP-dagen, events en 3 maandenprogramma’s aan. De eerste 9 maanden van dit jaar heb ik daarmee al €100.000 verdiend! En daar ga ik dit jaar zeker overheen. Dit komt echt door high-end programma’s, anders was het zeker niet gelukt. Dank je wel Laura!"

~ Wanda Vendrig - Succesvolscheiden.nl
€50.000 VERDIEND MET EEN 6-MAANDENPROGRAMMA
"Vroeger werkte ik uurtje-factuurtje en voerde ik gewoon opdrachten uit. Laura leerde me hoe ik met high-end programma’s kon werken en dat is zoveel interessanter en geeft veel meer voldoening. Ik kan de klanten zoveel meer waarde bieden dankzij deze formule! En het is geweldig met ze te werken.

Bij de laatste lancering heb ik 10 deelnemers (dus volzet) binnengehaald voor mijn 6-maandenprogramma. Met een gemiddelde prijs van €5000 per persoon. Dat betekent dus €50.000! Ik ben ervan overtuigd dat je met jezelf en ook met je bedrijf professioneler en meer high level overkomt (en bent) als je met high-end programma’s werkt."

~ Greetje Bunnens - Youbrandbuilder.be
Ik verdrievoudig dit jaar mijn omzet
“Dankzij Laura (en Monique) is mijn hele mindset over ondernemen compleet veranderd. Dat zit in de training en de kennis die ze aanreikt, de aandacht die ze besteedt aan de mindset, de geweldige coaching, de omgeving die ze biedt, de intervisie en masterminds die ze faciliteert, en de toegang tot netwerken die je krijgt.

Hierdoor heb ik afgelopen 2 maanden evenveel verdiend als waar ik vorig jaar 6 maanden over deed. Als het zo doorzet verdrievoudig ik dit jaar mijn omzet."

~ Anne Quaars - Debeeldstrateeg.com / Brandingbusinessschool.com
€25.000 VERDIEND MET 1 GROEP
"Ik had eigenlijk veel klanten. Ik had een wachtlijst van 2 maanden maar ik vroeg heel lage prijzen, tussen de €50 en €70 per uur. Wat ik deed was veel individuele sessies en losse workshops van een dag. Ik zat al helemaal vol, dus ik kon nooit meer gaan verdienen. De manier van werken klopte niet. Wat ik heb gedaan is langere programma’s aanbieden tegen hogere prijzen.

Wat dit mij gebracht heeft: ik verdien veel meer geld, dat is heel fijn, maar mijn klanten gingen ook veel meer doen! Met 1 groep van mensen die allemaal €2500 betaalden, verdiende ik €25.000!"

~ Ann van Riet - Althea-training.be

© 2017 Laura Babeliowsky - Bouw een Bloeiend Bedrijf BV - Contact