12-10-2008

Voor jezelf beginnen: lessen voor startende ondernemers

Volgens het CBS zijn er dit jaar weer 40.000 nieuwe bedrijven bijgekomen, waarvan de meeste in de zakelijke en commerciële dienstverlening.

In de Get Clients Club en in mijn Get Clients Now-groepen heb ik het voorrecht om regelmatig met starters te werken (naast de zelfstandigen die al langer bezig zijn).

Ik vind het altijd ongelooflijk spannend als mensen gaan starten. Ze maken iets uit niets, nemen risico en trotseren onzekerheid: starters zijn voor mij gewoon helden.   

Nu is de grote vraag natuurlijk: is er ruimte voor al die zelfstandigen? Zal iedereen succesvol kunnen zijn?

Wel als je het slim aanpakt. Het hangt allemaal af van de mate waarin je in staat bent duurzaam klanten te werven. In een serie weblogberichten ga ik een “beginnerscursus” geven: wat er nodig is om als startende ondernemer succesvol te zijn vanaf het begin. Op basis van mijn eigen ervaring en die van mijn klanten.

Begint binnenkort! Als je bericht wil krijgen als ik gepost heb, abonneer je dan op dit weblog. Vul hiertoe rechts bovenin je emailadres in. 

Laura Babeliowsky

Laura is één van Nederlands bekendste businesscoaches. Sinds 2004 leerde ze duizenden zelfstandigen in Nederland en België hoe ze meer klanten krijgen, meer verdienen en meer impact hebben. Zelf een zeer succesvolle ondernemer, is het Laura’s passie om 100.000 coaches, trainers en adviseurs te helpen minimaal €100.000 te verdienen per jaar in 2016.


Laat een reactie achter:

Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie


css.php

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Meer informatie