18-08-2006

Boekje over acquisitie “Beet” is uit

De themapocket die ik geschreven heb voor ondernemersblad De Zaak is uit! Het boekje heet “Beet. Alles over klanten vinden en binden” en gaat over – je raadt het al – acquisitie van klanten. Ben heel trots natuurlijk!

Een paar ontdekkingen die ik heb gedaan toen ik dit boek schreef:

– een boek schrijven is net zoiets als een artikel schrijven, maar dan… nou ja… langer
– ik kan best een boek schrijven in één week en tegelijk 20 klanten hebben, maar alleen als er een deadline op staat zo strak en dreigend alsof iemand een pistool tegen mijn slaap houdt (bedankt Mariel, zonder jou was het niet gelukt)
– ik maak heel veel fouten als ik schrijf (wist ik niet, anders zou ik het niet doen natuurlijk. Ik schrijf bijvoorbeeld “teveel”, dit moet zijn “te veel”)
– ik schijn heel Amerikaans te schrijven (is ook weer nieuw voor me, maar heb wel idee hoe het komt)
– ik vond het zo leuk dat ik er zeker nog één ga schrijven

Hier wat onderwerpen uit het boekje:

– tips om slim te netwerken
– hoe je klanten krijgt via internet
– hoe je offertes maakt die grote kans maken geaccepteerd worden
– de beste manier om een verkoopgesprek te voeren
en nog veel meer…

En dit alles voor de verbijsterend lage prijs van 8,5 euro! Je kunt het boekje online bestellen bij De Zaak via http://www.dezaak.nl/themapocket

Laura Babeliowsky

Laura is één van Nederlands bekendste businesscoaches. Sinds 2004 leerde ze duizenden zelfstandigen in Nederland en België hoe ze meer klanten krijgen, meer verdienen en meer impact hebben. Zelf een zeer succesvolle ondernemer, is het Laura’s passie om 100.000 coaches, trainers en adviseurs te helpen minimaal €100.000 te verdienen per jaar in 2016.


 • Silvia Prins schreef:

  Gefeliciteerd Laura!! Een titatenwerk. Ik weet hoeveel discipline, geconctreerde energie en tijd het vraagt om te schrijven. Bedankt dat je al je kennis en ervaring samengebracht hebt in een handig boekje. Ik bestel het meteen! Liefs, Silvia

 • Jalada schreef:

  Ha die Laura,
  Ik heb je boekje meteen (bijna) helemaal gelezen. Omdat ik het druk heb, heb ik elke dag een paar hoofsdtukken gelezen, maar ik zou het liefst in één ruk dóórlezen! Ik ben nu aan de laatste hoofdstukken bezig, maar die lees ik zeker dit weekend nog (heb al even gebladerd!)
  Ik ben abonnee bij De Zaak en kreeg het boekje daarom ook nog eens gratis toegestuurd (Girotel is voor leden ook gratis!)
  Ik wil je een bijzonder groot compliment geven, want ik vind het een fantastisch boekje!! Heel goed opgebouwd, duidelijke en overzichtelijke structuur, helder en toegankelijk verwoord en de inhoud is echt goud waard! Ook de voorbeelden in die kaders zijn heel illustratief en beeldend.
  Petje af voor dit knappe staaltje werk in zo’n korte tijd! Heb je al meer lovende reacties gekregen?
  Ik zou willen zeggen, ga absoluut door met schrijven, maar dat was je al van plan gelukkig. Hoop je na je vakantie gauw weer te spreken!
  Lieve groet,
  Jalada

 • Sanne Roemen schreef:

  Wow Laura, ik heb het boekje meteen besteld. Ben erg benieuwd, zeker na de lovende reacties hierboven… Waarschijnlijk wel een recensie waard op mijn eigen weblog denk je niet?

 • Denise schreef:

  Gefeliciteerd. Ik heb hem vandaag besteld!

 • Dames, zeer bedankt voor jullie reacties. En natuurlijk vind ik het leuk als je op je weblog over schrijft, Sanne.
  Laura

 • Silvia Prins schreef:

  Laura, je staat op mijn weblog! Ik bewonder hoe jij van aquisitie iets ‘leuks’ maakt! Tot gauw, Silvia

Laat een reactie achter:

Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie


css.php

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Meer informatie