23-03-2006

Email signatures: kleine dingetjes met grote gevolgen voor acquisitie (4)

In deze serie "Kleine dingen die er toe doen bij acquisitie" (omdat je om grote dingen te bereiken soms kleine dingen moet doen) vandaag over het belang van email signatures (= je ondertekening onderaan je emails).

Veel mensen die mij emailen, vergeten onderaan hun gegevens te vermelden. Als ik ze wil bellen, zoek ik me een ongeluk naar waar ik hun telefoonnummer ook weer heb.

Niet alleen maak je het mensen gemakkelijk als je in iedere mail opnieuw je gegevens zet, ook uit marketingoogpunt mag je deze kans niet missen. Ieder mailtje is een gelegenheid om jezelf te promoten. Ontvangers die jou nog niet kennen, kun je snel duidelijk maken wat je precies doet door je marketingboodschap in één zin te vertellen.

Ook kun je speciale aandacht vragen voor een nieuw artikel dat je hebt geschreven of mensen aanmoedigen een abonnement te nemen op je gratis nieuwsbrief.

Laura Babeliowsky

Laura is één van Nederlands bekendste businesscoaches. Sinds 2004 leerde ze duizenden zelfstandigen in Nederland en België hoe ze meer klanten krijgen, meer verdienen en meer impact hebben. Zelf een zeer succesvolle ondernemer, is het Laura’s passie om 100.000 coaches, trainers en adviseurs te helpen minimaal €100.000 te verdienen per jaar in 2016.


Laat een reactie achter:

Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie


css.php

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Meer informatie