15-11-2005

Klanten: waar zijn ze te vinden?

Vaak hoor ik zelfstandige ondernemers zeggen: ik zou niet weten hoe ik aan klanten kan komen want ik ken niemand. Waar o waar zijn ze te vinden?

Het antwoord is simpeler dan je misschien denkt: klanten zijn overal. Het zijn mensen zoals jij en ik en ze doen alle dingen die jij en ik ook doen. Als ze niet aan het werk zijn, zitten ze in de tram, in de wachtkamer van de tandarts en brengen ze hun vakanties op de camping door.

Er zijn dus vele mogelijkheden om met ze in contact te komen! Acquisitie kan veel gemakkelijker zijn dan je denkt.

Tip: blijf niet thuis maar begeef je onder de mensen. Laat geen kans voorbijgaan om jezelf voor te stellen en ga in gesprek. Het blijken misschien klanten te zijn of ze kennen iemand die je klant zou kunnen zijn. Voor je het weet heb je een hele lijst van adressen.

Laura Babeliowsky

Laura is één van Nederlands bekendste businesscoaches. Sinds 2004 leerde ze duizenden zelfstandigen in Nederland en België hoe ze meer klanten krijgen, meer verdienen en meer impact hebben. Zelf een zeer succesvolle ondernemer, is het Laura’s passie om 100.000 coaches, trainers en adviseurs te helpen minimaal €100.000 te verdienen per jaar in 2016.


Laat een reactie achter:

Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie


css.php

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Meer informatie