01-07-2007

4e Business Blog Meeting was erg leuk

Afgelopen vrijdag was de 4e Business Blog Meeting die Erno Hannink en ik organiseerd hadden.

Er waren ruim 50 mensen op af gekomen – voor een deel bloggers en voor een nog wat groter deel nog-niet-bloggers met belangstelling voor bloggen.

Ik heb het als één groot feest ervaren met alleen maar leuke mensen.

We hadden een heel stel boeiende sprekers. Erno Mijland sprak over "Waarom wij bloggen". Hij heeft zijn presentatie op video gezet: bekijk deze hier.

Raimo van der Klein (net voor zichzelf begonnen), voormalig innovatiemanager van KPN, vertelde over de ontwikkelingen in zijn leven die hij telkens vergezeld laat gaan met de start van een nieuw blog.

Petra de Boevere, alias Meisje, heeft een slijterij in Zeeland en begon in 2004 haar weblog Meisje van de Slijterij en later haar zakelijke weblog Drinklog. Ze vertelde heel aanstekelijk over wat bloggen voor haar bedrijf en leven betekend heeft.

Pianist Maurits Fondse (citaat uit zijn weblog: "Ik geloof niet in denken, ik geloof niet in verstand. Geen enkele verstandige keuze heeft gebracht wat me heeft gebracht" – mooi!) bracht zijn lied over bloggen ten gehore. Je kunt dit vanavond horen bij Zomaargasten.

Karlijn van Basten Batenburg vertelde over haar initatief  om een directory te maken voor bedrijfsblogs: Ondernemerslog.nl – alle logs van ondernemers bij elkaar (geef ook je eigen blog hier op als je er een hebt).

Verder hield ik zelf mijn "spreekbeurt" over 7 succesfactoren van een bedrijfblog. Ik was blij dat ik geen PowerPoint had want daardoor kon ik ter plekke bedenken wat ik wilde zeggen. Ik ga die 7 succesfactoren zo meteen nog wel even op mijn blog zetten!

En Erno Hannink tenslotte vertelde  over hoe je je weblog kunt beginnen in WordPress.

Je kunt hier meer lezen over de presentaties en video’s en de slides bekijken: http://bizblogmeeting.ning.com/

Laura Babeliowsky

Laura is één van Nederlands bekendste businesscoaches. Sinds 2004 leerde ze duizenden zelfstandigen in Nederland en België hoe ze meer klanten krijgen, meer verdienen en meer impact hebben. Zelf een zeer succesvolle ondernemer, is het Laura’s passie om 100.000 coaches, trainers en adviseurs te helpen minimaal €100.000 te verdienen per jaar in 2016.


 • Was erg leuk om bij aanwezig te zijn . Veel leuke mensen ontmoet..Dank je wel..

 • Maurits schreef:

  Het was inspirerend en waardevol om mensen te ontmoeten die allemaal geloven in de kracht van het doen!

 • Saskia Juijn schreef:

  Dankjewel voor je goede en bruikbare verhaal van afgelopen vrijdag, Laura. En fijn dat je het ook nog even op je blog hebt gezet! Zelf ben ik nog een onderzoekend en beginnend blogger maar als ik straks voor mijn bedrijf ga bloggen dan weet ik precies hoe het moet! Dankjewel daarvoor!

 • Het was inderdaad erg leuk, al die goeie presentaties van ervaren business bloggers en inspirerende contacten met zeer verschillende maar allemaal interessante mensen!
  Ook het muzikale intermezzo van Maurits was puur genieten.
  Dank, dank, dank, dat jij en Erno Hannink dit mooie evenement hebben georganiseerd!

 • Truus Alleman schreef:

  Dank je wel voor de inspirerende middag! Door alle enthousiaste verhalen van ervaren bloggers, ben ik direct een blog begonnen en merk meteen dat mijn passie een uitlaadklep heeft gekregen.
  Heerlijk! Bedankt voor deze ervaring.

Laat een reactie achter:

Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie


css.php

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Meer informatie