23-03-2007

Nieuw Blog Basics programma 5 april

5 April a.s. geven Sanne Roemen en ik  opnieuw het Blog Basics-programma. Zondag 25 maart loopt de deadline af dat je korting kunt krijgen – vandaar deze reminder.

Hier nog even op een rijtje waarom het een goed idee is om te gaan bloggen:

– met een weblog maak je jezelf vindbaar voor de mensen die zoeken naar jouw dienst
– met een weblog kom je hoger in de zoekmachines waardoor je eerder gevonden wordt
– met een weblog kun je laten zien wie je bent en wat je weet: dat is belangrijk omdat klanten diensten afnemen van degenen die ze vertrouwen en leuk vinden
– met een weblog kunnen klanten in heel Nederland je vinden – en zelfs daarbuiten (België bijvoorbeeld)
– als je nog geen website hebt: met een weblog kun je heel snel een doeltreffende webpresentie creëren voor nog geen 10 euro per maand; je bespaart jezelf duizenden euro’s voor het ontwerpen en bouwen van je website

Ondanks het feit dat dit overduidelijke voordelen zijn, zijn er nog steeds veel ondernemers die erover twijfelen. De redenen kunnen bijvoorbeeld zijn:

– ik weet niet waar ik over moet schrijven
– wie zou geïnteresseerd zijn in wat ik schrijf?
– het gaat vast heel veel tijd kosten
– mijn klanten lezen geen weblogs
– het is technisch vast heel ingewikkeld

Deze redenen klinken aannemelijk misschien maar het zijn wat mij betreft geen goede redenen om het bloggen langer voor je uit te schuiven.

Bloggen is gemakkelijk te leren, vraagt niet om technische vaardigheden en kost niet veel geld. Je bent misschien een halve dag per week bezig om te schrijven en materiaal te verzamelen voor je blog. Steeds meer mensen oriënteren zich online alvorens te kopen. En je hoeft allerlei acquisitieactiviteiten die veel tijd kosten NIET meer te doen, zoals koud bellen bijvoorbeeld.

Lees hier alle informatie over ons programma en hoe je je kunt aanmelden:
http://www.getclientsnow.nl/BlogBasicsProgramma.html

Heb je vragen? Bel me dan op 020-6790313 of mail me via laura@getclientsnow.nl

Laura Babeliowsky

Laura is één van Nederlands bekendste businesscoaches. Sinds 2004 leerde ze duizenden zelfstandigen in Nederland en België hoe ze meer klanten krijgen, meer verdienen en meer impact hebben. Zelf een zeer succesvolle ondernemer, is het Laura’s passie om 100.000 coaches, trainers en adviseurs te helpen minimaal €100.000 te verdienen per jaar in 2016.


  • Bloggen is ook een uitgelezen middel om zaken te bespreken waarvan je vindt dat er niet voldoende aandacht voor is. Zo ben ik onlangs op mijn blog op http://www.mirjam.nu begonnen met een magazine-in-aanbouw over het onderwerp ‘het leven van vrouwen zonder kinderen’. Daar valt mijns inziens veel meer over te zeggen dat dat ze zoveel ‘vrijheid’ hebben. Alle commentaar is van harte welkom. Dank Laura, voor deze gelegenheid…

Laat een reactie achter:

Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie


css.php

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Meer informatie