29-04-2008

12 juni 2008: Social Media Event

Op 12 juni a.s. organiseren Erno Hannink en ik de Social Media Event in Utrecht.

Op deze dag ga je (bijna) alles leren over hoe je sociale media, zoals weblogs, ezines, video en online netwerken kunt toepassen om meer klanten te krijgen.

Speciaal voor ondernemers die geen zin meer hebben om te bellen naar klanten die niet op je zitten te wachten en zich afvragen hoe ze met hun doelgroep in contact kunnen komen.

Marketing voor kleine ondernemers maakt een revolutie door. Vroeger kwam klantenwerving neer op: adreslijsten kopen, koud bellen, dure advertenties plaatsen en visitekaartjes rondstrooien bij stijve netwerkgelegenheden. Allemaal manieren die toen als enige mogelijk waren en in de praktijk duur en inefficiënt. En bovendien helemaal niet leuk.

Adverteren en koude acquisitie zijn echter niet meer langer nodig. Er zijn tegenwoordig mogelijkheden te over om klanten aan te trekken op prettige, laaggeprijsde en vriendelijke manieren. Speciaal geschikt voor starters en kleine zelfstandigen die geen groot budget hebben. De nieuwe sociale media, zoals weblogs, ezines, microblogs, video en online netwerken maken dit mogelijk.

Zelfstandigen en kleine bedrijven kunnen hierdoor door simpele acties een enorme zichtbaarheid bereiken. En zo vaak meer aandacht trekken dan grote bedrijven, die vaak niet in staat zijn om de slag naar de nieuwe media te maken, omdat ze te log, star en conservatief zijn.

Maar hoe? Op 12 juni a.s. ga je het leren op de Social Media Event. Op deze dag krijg je honderden ideeën wat je met sociale media kunt doen, kun je leren van andere ondernemers die succesvol sociale media toepassen en krijg je inzicht hoe je ze voor jezelf kunt gebruiken.

Het programma

Voor het progamma hebben een aantal hele interessante sprekers uitgenodigd. Specialisten op het gebied van sociale media én ondernemers die in de praktijk sociale media succesvol toepassen. De volgende onderwerpen staan in ieder geval op het programma:

    * hoe je klanten krijgt via sociale internetnetwerken
    * hoe je video kunt gebruiken voor je marketing
    * de geheimen van een bedrijfsblog waar je klanten mee krijgt
    * alles over marketing met ezines
    * content als marketingstrategie

Voor meer informatie over het programma kun je kijken op http://socialmediaevent.ning.com . Daar kun je kijken wie zich aangemeld hebben, netwerken en misschien zelfs al gaan experimenteren met bloggen.

Voor meer informatie en aanmelding ga naar mijn website:  http://www.getclientsnow.nl/socialmediaevent.html

Laura Babeliowsky

Laura is één van Nederlands bekendste businesscoaches. Sinds 2004 leerde ze duizenden zelfstandigen in Nederland en België hoe ze meer klanten krijgen, meer verdienen en meer impact hebben. Zelf een zeer succesvolle ondernemer, is het Laura’s passie om 100.000 coaches, trainers en adviseurs te helpen minimaal €100.000 te verdienen per jaar in 2016.


  • Enthousiasmeren schreef:

    Hoe je als ondernemer sociale media kunt toepassen om meer klanten te krijgen

    Als dit je eerste keer is op dit blog, wil je misschien een abonnement op mijn RSS feed of mijn wekelijkse nieuwsbrief in je inbox. Dank voor je bezoek!Waar ik super veel zin in heb is het Social Media Event dat Laura Babeliowsky en ik op 12 juni a.s. …

Laat een reactie achter:

Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie


css.php

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Meer informatie