08-10-2008

Avondseminar over bloggen op 16 oktober a.s.

Ik weet nog hoe ik in 1998 Internet echt ontdekte. Ik had de ziekte van Pfeiffer, kon maanden niet werken en snakte naar informatie over waar het vandaan kwam en wat me nog te wachten stond.

Hoewel ik de energie had van een slappe vaatdoek, kon ik een muis nog wel bewegen. Een wereld ging voor me open. Ik ontdekte dat Pfeiffer de "kissing disease werd genoemd" (er begon me iets te dagen) en dat er hele forums voor bestonden.

Ik was niet de enige die op Internet ging om informatie te zoeken. In feite is dat wat mensen op Internet doen. Mensen surfen er rond omdat ze met vragen en problemen rondlopen en ze tikken deze als zoekwoorden in. Als ze interessante informatie vinden, gaan ze die uitgebreid bestuderen.

En als ze het interessant genoeg vinden en er ontstaat vertrouwen in jou, gaan ze ook nog van je kopen. En steeds meer mensen doen dat.

Wat leert dit? Dat je om klanten te trekken dus informatie moet geven, m.a.w. "content" (artikelen) moet maken en je zorgt dat in die artikelen de zoekwoorden terugkomen waar je op gevonden wil worden.

Want een kale website met alleen maar informatie over jezelf is niet genoeg. Dan zijn er simpelweg te weinig woorden en kan je klant je niet meer vinden (zeker naarmate je concurrenten meer content gaan maken).

Zo eenvoudig is het dus. Maar wat is de beste manier om content op het web te publiceren?
De allerbeste, goedkoopste en simpelste manier om content te maken, is je eigen weblog te beginnen. Een weblog is een programma om snel artikelen te kunnen publiceren. Het is geoptimaliseerd om hoog in Google te komen.   

Maar hoe pak je het aan? Hoe zorg je dat er dan echt klanten door krijgt? Dit is precies het onderwerp van het avondseminar van de Get Clients Club op 16 oktober a.s. over "Weblogs als marketinginstrument".

Tijdens dit avondseminar in Amsterdam komen de volgende onderwerpen aan de orde:

– Stappenplan om je bedrijfsblog te beginnen

– De grootste fouten die gemaakt worden bij bedrijfsblogs

– Hoe je echt klanten kunt krijgen met je blog

– Welke weblogprogramma’s je het beste kunt gebruiken en waarom

– Hoe je kunt zorgen dat je je plezier in bloggen behoudt

– Hoe je veel abonnees en traffic krijgt

Het seminar zal zijn in Aristo, Amsterdam. Tijden 19.30 – 22.00 uur

Deelname aan het seminar is gratis voor de leden van de Get Clients Club. Hiervan kun je lid worden voor minimaal drie maanden. Voor aanmelden en informatie lees hier meer:
http://www.getclientsnow.nl/GetClientsClub.html

Laura Babeliowsky

Laura is één van Nederlands bekendste businesscoaches. Sinds 2004 leerde ze duizenden zelfstandigen in Nederland en België hoe ze meer klanten krijgen, meer verdienen en meer impact hebben. Zelf een zeer succesvolle ondernemer, is het Laura’s passie om 100.000 coaches, trainers en adviseurs te helpen minimaal €100.000 te verdienen per jaar in 2016.


 • Kristel schreef:

  Goede tip Laura en ik heb inmiddels aan den lijve ondervonden dat het inderdaad zo werkt. Misschien nog een aanvullende tip die mij een groot extra netwerk heeft opgeleverd: Twitteren (zie http://www.twitter.com/coachkris)

 • Els Brouwer schreef:

  Dag Laura,
  Wat heerlijk, dat internet er voor je was in 1998! Ikzelf kreeg de ziekte van Pfeiffer in 1978, en toen was er niets. Het waren lange & saaie dagen…
  Ik kan het ook iedereen aanraden om te bloggen. Want inderdaad: Google loves it. Vaak sta je na een paar uur al bij de zoekresultaten. Het is dan ook belangrijk dat je weet waarover je blogt. Ehh, niet over je kat dus.
  Als je van schrijven houdt, is het echt heel erg leuk om te doen. Het laat je weer eens op een heel andere manier naar je werk kijken.

 • Ik was erg in de wolken te vinden dit site.I wilde je bieden op deze geweldige vermoedenuit! Ik natuurlijk genieten van elk kriel vlek van het en ik lijd met u bladwijzers om eldersnieuwe stukken je een bericht plaatst te controleren.

Laat een reactie achter:

Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie


css.php

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Meer informatie