09-03-2009

Avondseminar 23 maart over “Hoe je kunt scoren met offertes “

Veel dienstverleners maken offertes die nergens toe leiden. Ze besteden er tijd en moeite aan, twijfelen eindeloos over de prijs die ze kunnen vragen. Vaak komt er geen vervolg, zonder dat ze er precies de vinger op kunnen leggen hoe dat komt. Wat kan er aan de hand zijn?

Het heeft voor 99% met eigenwaarde te maken. Veel mensen plaatsen zichzelf in een underdogpositie op het moment dat ze in gesprek gaan met de klant en moeten gaan offreren.

Het lijkt er ook zo bij te horen: de klant heeft alle macht in handen, laat je vaak wachten, belt sowieso nooit uit zichzelf terug. Logisch dat je je vaak niet in de positie voelt om een gelijkwaardige positie in te nemen.

Zou het ook zo kunnen? Dat je een offerte maakt en je weet eigenlijk al van te voren vrij zeker dat hij geaccepteerd gaat worden. Je weet precies hoe je je prijs kunt bepalen en wat je in je offerte moet zetten. Dat hij genegeerd gaat worden, is eigenlijk ondenkbaar.

Wat daarvoor nodig is, is een gevoel van eigenwaarde dat je alleen verwerft als je over de juiste kennis beschikt. Kennis over hoe je acquisitiegesprekken kunt voeren, offertes kunt maken en opvolgen.

Als je over de juiste kennis beschikt, weet je welke vragen je moet stellen, weet je hoe je je prijs kunt bepalen, weet je of het überhaupt wel zin heeft om een offerte te maken. Wachten op antwoord is er niet meer bij, je hebt controle en het gaat zoals jij het wil.

"Offertes maken" is het onderwerp van het avondseminar op 23 maart van de Get Clients Club. Je leert precies hoe je offertes kunt maken met een grote kans op acceptatie. Je leert hoe je een hogere prijs kunt gaan vragen – de prijs die het echt waard is wat je doet.

Het seminar zal zijn op 23 maart 2009 in Aristo, Amsterdam. Tijden: 19.30 – 22.00 uur

Voor degenen die niet naar Amsterdam kunnen komen, organiseer ik bovendien op 24 maart van
10.00 tot 11.00 uur een telefonisch seminar over hetzelfde onderwerp.

Deelname is mogelijk voor de leden van de Get Clients Club. Leer hier meer over de club: http://www.getclientsclub.nl

Wil je je meteen aanmelden: ga dan naar de aanmeldingspagina van de Club:
http://www.getclientsnow.nl/GetClientsClub.html

Laura Babeliowsky

Laura is één van Nederlands bekendste businesscoaches. Sinds 2004 leerde ze duizenden zelfstandigen in Nederland en België hoe ze meer klanten krijgen, meer verdienen en meer impact hebben. Zelf een zeer succesvolle ondernemer, is het Laura’s passie om 100.000 coaches, trainers en adviseurs te helpen minimaal €100.000 te verdienen per jaar in 2016.


Laat een reactie achter:

Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie


css.php

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Meer informatie