23-10-2007

Get Clients Now! werkt echt

Ik weet het, ik weet het, een weblog is niet direct voor promotie bedoeld maar vooral om je potentiële klanten informatie en voorlichting te geven over de vraagstukken waar ze mee rondlopen (en jij toevallig bij kunt helpen).

Toch wil ik in dit bericht even het Get Clients Now!-programma in het zonnetje zetten. Vanuit het idee dat ik je ook daarmee kan helpen.

Het Get Clients Now!-programma is bedoeld voor professionals en zelfstandigen in dienstverlenende beroepen. Ze krijgen theorie over het vraagstuk "hoe kom je aan een klant" en vervolgens gaan ze het zes weken lang echt doen. Dat laatste is waar het echt om gaat. De magie zit in de actie – wie zei dat ook alweer.

Vandaag heb ik een groep afgesloten met 10 deelnemers. Allemaal hele leuke mensen en ze hebben fantastische resultaten geboekt. Die resultaten hebben – zoals meestal – trouwens niet alleen met "klanten vinden" te maken. Hier een overzicht:

Bob heeft zijn niche gekozen van "vrouwen helpen aan een man". Hij heeft o.a. zijn workshop "De Mannenmagneet" in de wereld gezet en zeven deelnemers gevonden.

Hilda geeft workshops voor de verwerking van verlieservaringen. Ze wierf drie deelnemers voor haar workshop en is haar nieuwsbrief gestart. Grote verschil is dat ze nu acquisitie niet meer ziet als leuren, maar als helpen, mensen blij maken.

Karin wierf in het programma twee opdrachten voor haar dienst interieuradvies, vier geïnteresseerden ervoor, en drie deelnemers voor haar workshop. Verder : veel meer zelfvertrouwen om interieuradviseur te zijn  en om zichzelf overal waar ze is, te presenteren.

Luc ontwierp een presentatietraining en wierf hiervoor één prospect en enkele mogelijke samenwerkingspartners.

Ingrid is grafisch ontwerper en wierf veel extra werk bij haar bestaande opdrachtgevers. Wat ze leerde is hoe je acquisitie kunt doen óók als je het heel druk hebt – en dit ook nog leuk te vinden.

Ingrid is bedrijfsfysiotherapeut. In het programma wierf ze één opdracht, twee offertes, en twee gesprekken met potentiele klanten.

Sandra is psychotherapeut en verzorgt daarnaast muzikale uitvoeringen bij huwelijken, begrafenissen etc. Zij wief één geinteresseerde hiervoor. Tevens is ze ideeën aan het ontwikkelen om een nieuw concept op de markt te zetten waarin ze muziek, coaching en rituelen combineert.

Andrea is communicatieadviseur en ze is in gesprek geraakt met twee directeuren voor enkele grote opdrachten. Ze heeft een manier gevonden om het werk dat ze het liefste doet – coaching – te integreren in haar communicatieadvieswerk.

Alle deelnemers hebben naast deze activiteiten ook nog drukke werkzaamheden, dus het zijn prestaties van formaat. Allemaal gefeliciteerd!

Als je ook mee wil doen aan het Get Clients Now!-programma, kijk dan op http://www.getclientsnow.nl/programma.html

Laura Babeliowsky

Laura is één van Nederlands bekendste businesscoaches. Sinds 2004 leerde ze duizenden zelfstandigen in Nederland en België hoe ze meer klanten krijgen, meer verdienen en meer impact hebben. Zelf een zeer succesvolle ondernemer, is het Laura’s passie om 100.000 coaches, trainers en adviseurs te helpen minimaal €100.000 te verdienen per jaar in 2016.


Laat een reactie achter:

Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie


css.php

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Meer informatie