06-10-2008

Maak jij je zorgen over de economie?

Je hebt vast het onheilspellende nieuws niet gemist; kredietcrisis, dalende beurskoersen, dreigende recessie etc. En misschien maak je je zorgen over wat de consequenties zullen zijn voor jouw bedrijf. Misschien heb je het idee dat je er al iets van merkt.

Maar zijn zorgen werkelijk nodig? Ondanks een eventuele recessie blijven de behoeften van mensen gewoon bestaan. Mensen willen nog steeds eten, een dak boven hun hoofd, werken aan hun loopbaan en kennis en vaardigheden verwerven om goed te presteren en te functioneren. Er zal dus altijd behoefte blijven aan dienstverleners die mensen helpen om deze behoeften te vervullen.

Het verschil is misschien wel, dat de kracht van je marketing steeds crucialer wordt.

Marketing… wat is dat ook weer?

Marketing is alles wat je doet om voor de klant mogelijk te maken, om voor jou te kiezen. Het betekent bijvoorbeeld:

– dat je iets aanbiedt waar mensen echt hongerig naar zijn

– dat je glas- en glashelder maakt wat je kunt betekenen voor je klanten

– dat je de klant in een nanoseconde kunt overtuigen van het nut van jouw dienst

– dat de klant instant vertrouwen heeft dat JIJ de aangewezen persoon voor hem bent

– dat de klant weet dat je er bent omdat je jezelf zichtbaar hebt gemaakt

– dat hij je niet vergeet omdat je voortdurend actie blijft nemen

Meesterschap in marketing bereiken is dus in deze tijd meer waard dan ooit. En de ACTIE om het werkelijk voor elkaar te krijgen. Essentieel is ook je marketing tegen zo laag mogelijke kosten te doen; INTERNET biedt hiervoor ongekende mogelijkheden.

Mocht je geinteresseerd zijn, dit is wat ik ga bieden in mijn spiksplinternieuwe VIP-programma.

Lees hier meer over het VIP- programma

Laura Babeliowsky

Laura is één van Nederlands bekendste businesscoaches. Sinds 2004 leerde ze duizenden zelfstandigen in Nederland en België hoe ze meer klanten krijgen, meer verdienen en meer impact hebben. Zelf een zeer succesvolle ondernemer, is het Laura’s passie om 100.000 coaches, trainers en adviseurs te helpen minimaal €100.000 te verdienen per jaar in 2016.


 • Els Brouwer schreef:

  Dag Laura,
  Ja, het is me wat met die crisis… Het einde is ook nog niet in zicht. Ik lees veel nieuwsbrieven van Amerikaanse copywriters en ook die gaan allemaal over de crisis. Maar vooral over hoe je die het hoofd kunt bieden.
  Want een crisis biedt natuurlijk ook mogelijkheden! Het is niet zo dat de beste coach of consultant of andere zelfstandige de meeste klanten heeft, hoe onrechtvaardig wellicht ook. Het is degene met de beste marketing.
  Een goed vindbare website met overtuigende teksten, een wervende nieuwsbrief, een blog dat je regelmatig aanvult; allemaal voorbeelden van zaken waarmee je je kunt onderscheiden van je concurrenten.
  Als je hier informatie over wilt, hoef je maar even te surfen. Het web wemelt ervan. Een goede site vind ikzelf: http://www.copyblogger.com
  Ik zou zeggen: aan de slag!

Laat een reactie achter:

Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie


css.php

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Meer informatie