07-11-2008

Seminar over “Hoe je een artikel schrijft in 30 minuten”

Degenen die vaker mijn nieuwsbrief lezen en weblog volgen, weten waarschijnlijk al dat ik “artikelen-marketing” een van de beste strategieën vind om klanten te krijgen.

Artikelen schrijven kan je inderdaad ontzettend helpen om klanten te krijgen. Je klanten kunnen je leren kennen en krijgen vertrouwen in je expertise. Je bereik wordt vele malen groter dan als je alleen telefonische acquisitie doet of via netwerken je klanten binnenhaalt. Maar dat is niet het enige.

Je gaat ook superefficiënt om met je tijd.

Zelfs maar 1 artikeltje op je weblog, je website of in je emailnieuwsbrief, kan jarenlang het werk voor je doen om klanten binnen te halen. Je kunt jezelf de moeite besparen om al die netwerkontbijten af te lopen.

Maar ook als je dit weet, dan valt het nog niet mee. Veel mensen doen er dagen over, om een artikel uit hun pen te krijgen. En er lang over doen geeft nog lang geen garantie dat er leesbaar, aantrekkelijk artikel ontstaat.   

Wat kun je doen om in korte tijd goede artikelen te schrijven die je potentiële klanten graag lezen en enthousiast maken om je diensten af te nemen?

Het volgende avondseminar van de Get Clients Club op 12 november is hieraan gewijd. Je leert simpele structuren die je houvast geven om je artikel snel te schrijven. Je leert wat je kunt doen om boeiend te zijn, van begin tot eind. En je leert hoe je je weerstanden en blokkades met betrekking tot het schrijven kunt overwinnen.

Het seminar zal zijn op 12 november 2008 in Aristo, Amsterdam. Tijden: 19.30 – 22.00 uur

Voor degenen die niet naar Amsterdam kunnen komen, organiseer ik bovendien op 13 november van 10.00 tot 11.00 uur een telefonisch seminar over hetzelfde onderwerp.
Hieraan kun je deelnemen vanuit je eigen huis, zonder dat je hoeft te reizen.

Na aanmelding ontvang je hierover alle informatie.

Deelname aan zowel het avondseminar als het telefonische seminar is GRATIS voor de leden van de Get Clients Club.

Lid worden kan voor minimaal drie maanden. Eenmalig komen naar het seminar is helaas niet mogelijk!

Lees hier meer over het programma, de informatie op het forum die je al meteen kunt krijgen en over hoe je je kunt aanmelden: http://www.getclientsclub.nl

Wil je je meteen aanmelden, ga dan naar http://www.getclientsnow.nl/GetClientsClub.html

Laura Babeliowsky

Laura is één van Nederlands bekendste businesscoaches. Sinds 2004 leerde ze duizenden zelfstandigen in Nederland en België hoe ze meer klanten krijgen, meer verdienen en meer impact hebben. Zelf een zeer succesvolle ondernemer, is het Laura’s passie om 100.000 coaches, trainers en adviseurs te helpen minimaal €100.000 te verdienen per jaar in 2016.


Laat een reactie achter:

Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie


css.php

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Meer informatie