Diensten

Op deze pagina geef ik een overzicht van de diensten die ik aanbied om je te helpen meer klanten te krijgen en meer te verdienen.

Heb je hulp nodig om te bepalen welke dienst het beste bij je past? Wij helpen je graag hierbij. Vraag een gesprek met ons aan waarin we je begeleiden om helder te krijgen wat je precies in jouw situatie nodig hebt. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Bel ons via 020-8100220, of stuur een mail naar info@bouweenbloeiendbedrijf.nl. Vermeld wel je telefoonnummer en eventuele website in deze mail!


High Level Exclusive

Het High Level Exclusive programma is voor ambitieuze ondernemers die door de 100.000 euro per jaar willen doorbreken en een omzet willen bereiken van minimaal 200.000 tot 1.000.000 euro per jaar. En dat op een manier die je maximale vrijheid geeft om je ideale levensstijl te realiseren. Het programma bevat de individuele begeleiding die je nodig hebt om effectieve veranderingen door te voeren en snel doelen te realiseren.

Meer informatie over deze dienst

High Level Businesscoach Certificatieprogramma

Het High Level Businesscoach Certificatieprogramma is de eerste Nederlandse opleiding om businesscoach te worden. In dit programma leer je hoe je succesvol je klanten kunt helpen om een goedlopend bedrijf op te zetten. Ook ga je meteen werken aan je eigen succes als businesscoach, zodat je een inkomen kunt verdienen van minimaal 100.000 euro per jaar.
Het High Level Businesscoach Certificatieprogramma start binnenkort en is voorbehouden aan een kleine groep deelnemers. Wil je in aanmerking komen voor een plaats in deze selecte groep? Mail dan naar info@laurababeliowsky.nl.

Meer informatie over deze dienst

High Level BEET sales event

High Level BEET sales event is een 2-daagse training waarin je leert hoe je verkoopgesprekken op de beste manier voert, klanten overtuigt van de waarde van je diensten en producten, hoge prijzen vraagt en keer op keer klanten binnenhaalt, zodat je een inkomen kunt creëren van 2.000 – 20.000 euro per maand. Het programma is bijzonder geschikt voor coaches, trainers, adviseurs of mensen die als salescoach een lucratief bedrijf willen opbouwen.

Volgende 2-daagse: april 2018

Meer informatie over deze dienst

Orange Diamond-programma

Het Orange Diamond-programma is mijn meest exclusieve dienst. Het is bedoeld voor coaches, trainers en adviseurs die al een omzet hebben van minimaal 100.000 en nu door willen groeien naar een omzet van 500.000 euro of meer. Zonder dat dit ten koste gaat van tijd voor jezelf en je gezin. Het Diamond-programma is voorbehouden aan slechts 1 à 2 deelnemers per jaar. Wil je in aanmerking komen voor een plaats in dit exclusieve programma? Mail dan naar info@bouweenbloeiendbedrijf.nl.


css.php

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Meer informatie