Leer hoe je een succesvol bedrijf creëert,
met gemak meer klanten krijgt, en een sprong in inkomen kunt realiseren!

*** Direct downloadbaar online programma ***

direct_aanmeldenBen je coach, trainer, adviseur of andere zelfstandige dienstverlener, en wil je graag…

 • dat je inkomen consistent en voorspelbaar is?
 • veel meer gaan verdienen dan nu?
 • een eigen aanbod van diensten en producten opzetten waardoor je het werk doet dat je het liefste doet?
 • goed betalende klanten op je aantrekken?
 • ook verdienen als je NIET werkt (zodat je niet een slaaf wordt van je bedrijf)?

Voor veel zelfstandige coaches, trainers en adviseurs is dit de realiteit: voor jezelf werken is lang niet altijd gemakkelijk. 
De grootste uitdaging is om voldoende klanten te krijgen, en dat in een continue stroom.

Maar dat is waarschijnlijk niet wat je in gedachten had toen je voor jezelf begon. Veel mensen worden zelfstandig om hun ideale levensstijl te realiseren. Ze willen graag hun talenten tot ontwikkeling brengen, het werk doen dat ze het allerliefste doen, vrijheid verwerven en een (zeer) goed inkomen verdienen. De praktijk is echter vaak anders. Die valt nogal tegen…

 
De meest voorkomende problemen van coaches/trainers/adviseurs zijn:

 • Ze hebben te weinig klanten en komen daardoor niet tot hun recht
 • Ze verdienen te weinig en bouwen geen pensioen op
 • Ze doen te weinig acquisitie omdat ze het gevoel hebben klanten daarmee lastig te vallen
 • Ze doen vaak niet het werk dat ze ECHT willen doen
 • Hun werk en inkomen zijn onvoorspelbaar: dan weer hebben ze het heel druk, dan weer hebben ze te weinig te doen en verdienen ze te weinig

Maar dat hoeft niet zo te zijn! Stel je voor dat je situatie zo is:

 • je trekt klanten in overvloed naar je toe in een continue stroom
 • je hebt impact en betekenis voor veel mensen
 • je verdient een zeer goed inkomen
 • je doet het werk dat je het liefste doet, voor goedbetalende klanten

Wat is er voor nodig om dit te bereiken? Er zijn drie oplossingen.

 1. Leer hoe je van je dienst een echt bedrijf maakt. Om op de lange termijn rendabel EN gemotiveerd je werk uit te oefenen, is het van belang om je dienst tot een echt bedrijf te ontwikkelen. Succesvolle ondernemers weten hoe ze systemen kunnen toepassen om te zorgen voor een continue klantenstroom en groei van hun inkomen.
 2. Maak je marketingkennis eigen. Het geheim van de succesvolle coach/trainer/adviseur is – behalve een flinke dosis doorzettingsvermogen – kennis en vaardigheden op het gebied van marketing en acquisitie. Iedere keer blijkt dat de meest succesvolle ondernemers niet degenen zijn met het meeste vakmanschap of talent. Het zijn degenen die goed zijn in marketing en verkoop.
 3. Kies mentors om je te begeleiden Succesvol zijn kan niet in je eentje. Kies mentoren die zelf aantoonbaar succesvol zijn en winstgevende bedrijven hebben, en die je kunnen leren hoe je ook zelf succesvol kunt zijn.

Dit is wat mijn online cursus “In 7 stappen floreren als ondernemer” voor je kan betekenen!

In dit online programma, dat je op je eigen tempo kunt bestuderen, begeleid ik je om de 7 essentiële stappen te nemen, die nodig zijn om een succesvol bedrijf te hebben waarmee je een goed inkomen kunt verwerven en met gemak klanten op je afkrijgt.

Let op: na aankoop kun je meteen de 1e les downloaden. Om de drie dagen krijg je een mailtje met telkens een nieuwe les. Je kunt dus meteen met het geleerde aan de gang – voor iedereen die niet langer wil wachten om snel klanten te vinden! Ook kun je besluiten om er later mee aan de slag te gaan, je laat dan gewoon de mailtjes in je mailbox staan.

direct_aanmeldenIn het programma doorloop je de volgende 7 stappen:

 1. hoe je je specialisme en je niche kunt kiezen – waarmee je jezelf onderscheidend profileert, opvalt en mensen op je af krijgt
 2. hoe je je een aanbod van diensten creëert dat onweerstaanbaar is voor klanten én lucratief voor jou
 3. hoe je systematisch klanten werft. Klanten krijgen is geen mysterie, leer wat werkt om ze te krijgen, in een voortdurende stroom
 4. hoe je een website maakt die klanten voor je trekt – automatisch en 24 uur per dag
 5. hoe je een emailnieuwsbrief (ezine) maakt en een mailinglijst opbouwt om je klanten moeiteloos te bereiken
 6. hoe je wervende teksten kunt schrijven, die je lezers enthousiast maken en triggeren tot actie om diensten bij je af te nemen
 7. hoe je verkoopgesprekken voert die voor 95% leiden tot een “JA” van de klant

 Reacties van klanten

Sinds het programma heb ik 12 klanten gevonden

Eerst wist ik gewoon niets! Ik wist niet wie mijn klanten waren, waar ik ze kon vinden, wat de problemen waren en wat ik moest zeggen tegen klanten. Ook kon ik niet onder woorden brengen wat ik te bieden had. En er gebeurde gewoon niets. Dat voelde vreselijk, en dan druk ik het zwak uit. Het programma In 7 stappen floreren heeft me enorm geholpen. Eindelijk iemand die me gewoon vertelde wat ik moest doen! Ik heb nu een website waar ik klanten op aantrek. Ik weet wie mijn doelgroep is en waar ik die kan vinden. Sinds het programma heb ik 12 klanten gevonden, waar ik geweldig blij mee ben. En dit is nog maar het begin. Het voelt alsof ik de wereld aankan, alsof ik mezelf mag laten zien. Wat mij betreft is het programma veel te goedkoop, met betrekking tot de waarde die het biedt.Ik zou tegen iedereen willen zeggen: doe het, ook al kost het geld, het levert je zo ontzettend veel op.

Hermien Jacobs, coach, www.onderstebovencoaching.nl

Zeer de moeite waard!

Ik twijfelde nog een beetje toen ik de cursus “in zeven stappen floreren” langs zag komen. Had ik daar tijd voor? (tijdsgebrek is een van mijn grote issues). En ik wist toch al heel veel van het web en nieuwsbrieven, social media, etc. Maar ik besloot er toch voor te gaan.
Wat heeft het mij opgeleverd: veel meer focus op mijn doelgroep en diensten. Op korte termijn kreeg ik 5 extra webdesign klanten, 25 nieuwsbriefinschrijvingen en 22 mensen voor workshop die ik in januari startte. En zeker veel meer klanten en opdrachten in de afgelopen 4 maanden. Dus het was zeer de moeite waard!

Irene Ogier, adviseur digitale communicatie, www.i-webs.nl

Ik heb de stap naar ondernemerschap met zelfvertrouwen kunnen zetten

Ik was nog in loondienst en overwoog om zelfstandig te worden. Ik besloot mee te doen aan het programma om allerlei valkuilen te vermijden. En dat is precies wat het voor me betekend heeft. Ik begon meteen klussen te krijgen… Zo heb ik de stap naar ondernemerschap kunnen zetten met enorm veel zelfvertrouwen! Vooral de les over producten maken, is voor mij heel belangrijk geweest. Zo kan ik voor me zien hoe ik ook op de lange termijn mijn inkomsten hieruit kan halen. Ik zou tegen iedereen willen zeggen: het programma is letterlijk iedere cent waard. Het geeft zekerheid en maakt dat je een duurzaam bedrijf kunt opbouwen. Heel erg waardevol!

Marije van den Berg, adviseur communicatie en participatie, www.whiteboxing.nl

 

Hoe werkt het online trainingsprogramma
“In 7 stappen floreren als ondernemer”?

Hierbij wat je krijgt als je deelneemt:

 1. 7 Audio-sessie van 60 minuten
  Het programma omvat 7 audio-sessies van 60 minuten. In deze audioseminars van 60 minuten krijg je essentiële nieuwe ideeën, praktische informatie en tips over de 7 stappen om je bedrijf op te bouwen. Deze audiobestanden kun je op je MP3-speler laden of gewoon via je computer beluisteren, op het moment dat jou uitkomt.
 2. Schriftelijk materiaal bij iedere les
  Iedere les wordt begeleid met een Powerpoint in PDF voor maximale kennisoverdracht.
  Hierdoor kun je het maximale halen uit ieder seminar en meteen met het geleerde aan de slag.
 3. Transcripties van iedere les
  Van alle audio-opnames vind je een transcriptie op de site.
 4. Kant-en-klare templates & checklists
  Bij iedere les krijg je kant-en-klare templates, uitgewerkte voorbeelden en checklists tot je beschikking. Dit gaat je enorm veel tijd schelen! Je neemt eenvoudigweg formats over die aantoonbaar in de praktijk werken. Verspil geen tijd om zelf het wiel uit te vinden!
 5. Video (screencast) van alle audio-less
  Van alle lessen bevindt zich ook een video-opname op de website. Dit is voor de visueel-auditief ingestelde cursisten: je leert zowel via het oor als het oog, zodat de informatie lang blijft hangen.

direct_aanmeldenBonussen

 1. Ebook Kies je Niche (ter waarde van 150 euro exclusief BTW) 
  Meteen na aanmelding krijg je het Kies je Niche-ebook in je inbox. Dit waardevolle boek bevat de theorie over het kiezen van je niche plus vele oefeningen om je eigen niche te vinden. Inclusief talloze voorbeelden en interviews met zelfstandigen die succesvol hun niche hebben gekozen.
 2. Meer klanten krijgen met online video (ter waarde van 100 euro)
  Online video is een zeer goede manier om meer klanten te krijgen. Je ontvangt een Mp3, inclusief transcriptie en werkboekje om zelf aan de slag te gaan met online video en het effectief voor je marketing te gebruiken.
 3. Een telefonische implementatie-sessie van 20 minuten met één van onze businesscoaches, zodat jij optimaal resultaat kunt behalen (ter waarde van € 167,-). Na aankoop van het programma krijg je hiervoor een uitnodiging.

Het programma wordt door Laura Babeliowsky geleid. Wie is Laura?

lauraNa een carrière als kwaliteitsmanager bij enkele grote bedrijven merkte ik dat loondienst niets voor mij was. Ik koos ervoor om zelfstandig te worden als trainer en adviseur. Zelf heb ik ook jarenlang geploeterd met mijn acquisitie maar het veranderde allemaal toen ik 6 jaar geleden met Get Clients Now! begon. Het grote verschil was dat ik me nu ging verdiepen in marketing. Alles wat ik aan mijn klanten onderwees, paste ik ook zelf toe en het bleek te werken.

In de afgelopen jaren heb ik sindsdien letterlijk duizendenondernemers via mijn presentaties, workshops en teleseminars begeleid om ze een duwtje in de rug te geven. Honderden mensen hebben hun niche gekozen, effectieve marketingboodschappen gecreëerd en kansrijke business modellen gecreëerd. Veel van mijn klanten hebben nu goedlopende bedrijven en zijn succesvol geworden.

Via dit programma wordt het ook voor jou op een betaalbare manier mogelijk om van deze kennis gebruik te maken.

Heb meteen meer klanten gekregen!

Ik heb het In 7 stappen floreren-programma als heel prettig en verhelderend ervaren. Het geeft je precies wat nodig is om het allemaal goed te doen en ik heb meteen meer klanten gekregen. Maar het is vooral een nieuwe mind set die je leert. Ik ga nu ook aan een online aanbod beginnen, iets wat ik vroeger niet voor mogelijk had gehouden. Ik heb heel veel ideeën gekregen hoe ik mijn dienst kan aanbieden; daarmee kan ik de komende 20 jaar wel vooruit! Zo kan ik uiteindelijk niet alleen veel meer gaan verdienen, maar ook veel creatiever zijn, wat ik heerlijk vind.

Pauline le Rûtte, presentatie- en mediatrainer, www.conduite.nl

Voor wie is dit online programma bedoeld?

“In 7 stappen floreren als ondernemer” is bedoeld voor alle coaches, trainers en adviseurs en alle aanverwante beroepen. Het programma sluit het meeste aan als je in de volgende situatie bent:

 • je bent starter die het meteen van het begin af aan goed aan wil pakken
 • je hebt al jarenlange ervaring maar wil de stap zetten om succesvolle en goedverdienende ondernemer te zijn
 • je voelt jezelf al ondernemer maar bent nog niet tevreden over je resultaten
 • je staat open voor nieuwe kennis en ideeën

Nog even op een rijtje wat je krijgt als meedoet aan het programma

 • Zeven audio-sessies van 60 minuten. Je krijgt waardevolle marketinginformatie over de 7 stappen om meer klanten te krijgen en je bedrijf op te bouwen.
 • Schriftelijke uitleg in PowerPoint (PDF) bij iedere les. Zodat je alles kunt nalezen en maximaal leert van de sessies.
 • Transcripties van de teleseminars.
 • Een video van alle seminars, voor de mensen die visueel en auditief willen leren voor het beste leereffect
 • Kant- en klare templates, voorbeelden en checklistst. Hiermee bespaar je jezelf veel tijd, je neemt eenvoudigweg de voorbeelden over.
 • Bonus: de Kies-je-Niche-handleiding, die je meteen na aankoop in je emailinbox krijgt

Investering en opties om te betalen

 • Je kunt in 1 keer betalen (dit is de beste prijs) of in 3 maandelijkse termijnen.
 • Er zijn drie methodes om te betalen: via Ideal, Paypal of betaling via factuur. Bij de laatste methode komt er 10 euro excl. administratiekosten bij, vanwege de extra werkzaamheden die dit met zich meebrengt.
 • Is je bedrijf in het buitenland gevestigd en hoef je geen btw te betalen? Geef dit dan aan bij de factuurgegevens.

Meedoen aan het programma kost slechts € 497,- excl. (beste prijs).

Klik hier als je het bedrag in één keer wil betalen

Bij betaling in 3 termijnen betaal je € 197,- per termijn.

Klik hier als je het bedrag in 3 termijnen wil betalen

Mijn garantie

Ik wil graag dat je meer dan tevreden bent over de inhoud van dit online programma. Als dit programma niet aan je verwachtingen voldoet, laat me dat dan weten binnen 30 dagen. We geven je dan een tegoedbon ter waarde van 100%. Deze tegoedbon kun je binnen 12 maanden gebruiken voor een ander product dat ik aanbied. Omdat je met dit programma automatisch alle opnames, transcriptie, templates en checklists tot je beschikking krijgt, is een teruggave in geld niet mogelijk. Een 100% tegoedbon geef ik je echter graag.

Op aankoop van dit product zijn de algemene voorwaarden van toepassing

Vragen

Heb je vragen of heb je ergens onduidelijkheid over, dan hoor ik dat graag via info@bouweenbloeiendbedrijf.nl . Maar lees svp eerst de veelgestelde vragen hieronder door, om te kijken of je vraag daarmee beantwoord is.

Tot slot: graag zie ik je deelname tegemoet. Je bent van harte welkom!

Laura Babeliowsky

 

Veelgestelde vragen:

Vraag 1: Wanneer begint het programma? 

Antwoord: het programma begint meteen na aanmelding! Je krijgt een mailtje in je inbox met de Kies-je-niche-handleiding plus les 1 van het programma. Vervolgens krijg je om de 3 dagen een nieuwe les toegestuurd. Zo kun je stap voor stap met de lesstof aan de gang.

Vraag 2. Ik heb nu even geen tijd, kan ik ook later met de lessen aan de gang? 

Antwoord: Ja, zeker! Je laat dan gewoon de mailtjes in je inbox staan, en gaat er mee aan de slag op het moment dat het je het beste uitkomt.

Vraag 3. Ik ben grafisch ontwerper, stemcoach, image consultant, stylist, therapeut of iets anders. Is het programma alleen voor coaches, trainers, adviseurs of ook voor mensen zoals ik?

Antwoord: Het programma is voor alle dienstverleners die adviseren, trainen of coachen. In welk vakgebied dan ook. Dus ook op het gebied van stemgebruik, ontwerp, inrichting of uiterlijk. Het enige wat wel nodig is, dat je een echt bedrijf wil maken van je dienst, met een duidelijke focus, en dat je een eigen aanbod van diensten en producten wilt opzetten.

Vraag 4. Ik wil parttime met mijn bedrijf aan de slag. Is het programma dan geschikt? 

Antwoord: Het programma is ook geschikt als je parttime ondernemer bent. Als je maar tijd maakt om alle taken die nodig zijn om je bedrijf op te zetten, uit te voeren

Vraag 5. Worden sociale media ook meegenomen in het programma? 

Antwoord: Bij de 3 stap: “Systematisch werven van klanten” komt het onderwerp “klanten krijgen met sociale media” aan de orde.  Het is een belangrijke manier voor coaches, trainers en adviseurs om klanten te krijgen.

Vraag 6. Waarin verschilt dit programma van je andere programma’s? 

Antwoord: dit programma is een online programma, waarin de kennis wordt overgedragen via teleseminars en schriftelijk materiaal, zonder individuele begeleiding En daarom ook laaggeprijsd. Andere programma’s worden live gegeven en/of met individuele begeleiding, en zijn daarom een stuk duurder.

Vraag 7. Hoe lang duurt het programma? 

Antwoord: het programma duurt in totaal 21 dagen. Iedere 3 dagen krijg je per mail een les toegestuurd.

css.php