Laura Babeliowsky

Laura Babeliowsky is één van Nederlands bekendste businesscoaches. Sinds 2004 leerde ze letterlijk duizenden zelfstandigen in Nederland en België hoe ze meer klanten kunnen krijgen, meer kunnen verdienen, en meer impact kunnen hebben.

Zelf een zeer succesvolle ondernemer, is het Laura’s passie om 100.000 coaches, trainers en adviseurs te helpen minimaal € 100.000 te verdienen per jaar in 2016.

Waarom zoveel? Een goedlopend bedrijf helpt je om persoonlijk te groeien. Als je te weinig verdient, en te weinig klanten hebt, kom je niet tot je recht en kun je je talenten onvoldoende ontplooien. Meer verdienen maakt je leven makkelijker, geeft meer keuzemogelijkheden en helpt je alles uit het leven te halen wat erin zit.

Laura Babeliowsky is een veelgelezen auteur van artikelen over marketing. Ze heeft werk en leven van duizenden coaches, trainers en adviseurs in Nederland verbeterd, dankzij vernieuwende programma’s als het Bouw een Bloeiend Bedrijf ©-programma en het Diamond-programma.

Laura is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Ze is gecertificeerd als Mastery Money, Marketing and Soul – businesscoach en gelicencieerd als Get Clients Now-facilitator. Ze is bovendien gecertificeerd als TGI-trainer, Accelerated Change Template-coach en The Work-facilitator.

In 2012 en 2013 won ze prijzen voor bijzondere prestaties van de Amerikaanse Association of Women in Coaching.

Over Laura verschijnen regelmatig berichten in de pers: interviews met haar werden gepubliceerd in het Parool, Nrc-Next, Management Team, Esta, OneBizz, Intermediar Online en De Limburger. RTL-7 programma FCZZP noemde haar “één van Nederlands toonaangevende marketinggoeroes”.

Bekijk hier de video die Henk-Jan Winkeldermaat met haar maakte: 

Neem contact op met Laura Babeliowsky

 

css.php

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Meer informatie