Kijk je rijk via de video-opnames!

Het event Meer Verdienen Minder Werken 2014 is al lang afgelopen. Gelukkig is er een manier om toch mee te doen: de video-opnames.

Video-opnames wil zeggen dat je thuis, achter je computer, erbij kunt zijn en alle waardevolle ideeën en kennis tot je kunt nemen. Kennis die je helpt om een high-end ondernemer te worden, die zeer goede prijzen vraagt en goed verdient, onder je eigen voorwaarden.

Koop nu een ticket en je krijgt…

 • Online toegang tot alle opnames op televisiekwaliteit van het event
 • Het werkboek met tal van templates en checklists

Meld je nu aan. Dan ontvang je inloggegevens tot de speciale pagina met video-opnames. Via je computer of op je televisie (als je die verbindt met bijvoorbeeld je laptop) kun je dan alle sessies volgen.

Hieronder vind je alle inhoudelijke en praktische informatie over het event:

Speciaal voor: 
coaches / trainers / adviseurs die het zat zijn om te weinig te verdienen en te hard te werken

Leer in het driedaagse event MEER VERDIENEN MINDER WERKEN hoe je een HIGH-END-ondernemer kunt worden die de hoogste prijzen vraagt, met de leukste klanten werkt en de meeste voldoening ervaart. Met een eigen HIGH-END-aanbod van diensten, waarmee je met gemak een inkomen van 50.000 – 250.000 euro per jaar kunt verdienen.

Wil je je meteen aanmelden? Klik dan hier. De prijs voor toegang tot de event-opnames bedraagt € 397,- excl. btw.

locatie

Ben je een kennisondernemer, zoals coach, trainer, adviseur, of andere expert, en:

   • Vind je het lastig om een goede prijs te vragen voor je dienst? (omdat je denkt: klanten haken anders af?)
   • Heb je nog geen eigen aanbod, waardoor het voor klanten onduidelijk is wat je precies aanbiedt (en ze moeilijk “JA” kunnen zeggen om met jou in zee te gaan?)
   • Werk je volgens het model “uren ruilen tegen geld”, waardoor je vele uren moet draaien terwijl je nog steeds niet veel verdient?

Jouw situatie is herkenbaar voor vele andere zzp’ers. Ze krijgen hun praktijk moeilijk van de grond omdat ze te weinig klanten hebben, te lage prijzen vragen en geen eigen aanbod hebben, zodat het voor klanten onduidelijk is wat ze precies doen.

Dat is vast niet wat je wil! Je bent voor jezelf begonnen vanwege de vrijheid en de mogelijkheden tot zelfexpressie. Je wil goed verdienen, een voorspelbaar inkomen en met leuke klanten werken… In de praktijk blijkt dit moeilijker gezegd dan gedaan. En dat is enorm frustrerend, zo frustrerend dat je je soms afvraagt of je er goed aan gedaan hebt om voor jezelf te beginnen…

Maar dit kan ook anders! Ook jij kunt hoge prijzen vragen, werken zoals jij het wil, het werk doen dat je het liefste doet, met klanten die je het leukste vindt en die moeiteloos je hoge prijzen betalen. Velen van mijn klanten ervaren hoe dit werkt.

Er is alleen KENNIS nodig, VAARDIGHEDEN en INZICHT. Net zoals bij alles wat nieuw is (zoals bij leren zwemmen, fietsen of pianospelen, maar iedereen kan het leren ;-).

Business + Lifestyle

Dat is precies wat het MEER VERDIENEN MINDER WERKEN-event je gaat bieden. Bij het Meer Verdienen Minder Werken-event krijg je drie dagen lang bijzonder waardevolle lessen, vaardigheden en inzichten in het maken van een eigen high-end-aanbod, waarvoor je hoge prijzen kunt vragen zodat je veel meer kunt gaan verdienen, minimaal 50.000 – 250.000 euro per jaar – en dat met het werk dat je het allerliefste doet.

De opnames van het event zijn geschikt voor jou als:

 • je veel te lage prijzen vraagt voor je diensten
 • je nog geen eigen aanbod van diensten hebt (of alleen een laaggeprijsd aanbod, waar geen droog brood mee te verdienen valt…)
 • uurtje-factuurtje werkt waardoor je alleen verdient als je werkt (je zou ook wel eens willen verdienen als je op vakantie bent!)
 • 1-op-1 werkt met klanten waardoor je voortdurend nieuwe klanten nodig hebt
 • er klaar voor bent om minimaal 50.000 euro per jaar te verdienen (of door te breken naar de 250.000 euro per jaar)
 • het geweldig zou vinden om je eigen high-end-diensten te hebben

Als jij je hierin herkent, dan is aanschaf van de opnames van het Meer Verdienen Minder Werken-event perfect voor jou.

koop_nu_toegangsbewijs

Bekijk de filmpjes van deelnemers aan eerdere events van Bouw een Bloeiend Bedrijf:

Met de video-opnames van het event Meer Verdienen Minder Werken ga je de volgende 6 onderwerpen leren:

1. 5 manieren om een “high-end-ondernemer” te worden

Om een high-end-ondernemer te worden, is bovenal een nieuwe mindset en leiderschapskwaliteit van belang. In dit onderdeel ga je het volgende leren:

 • Hoe high-end-ondernemers over geld en waarde denken, waardoor ze veel meer kunnen verdienen
 • Het geheim van high-end-leiderschap: hoe je de meeste impact op mensen hebt
 • Coachingsvaardigheden om je klanten tot de beste resultaten te brengen (dit alleen al maakt je high-end en zorgt dat je je tot de best betaalde coaches, trainers en adviseurs kunt rekenen)
 • Voor als je denkt: “Ik wil gewoon mezelf zijn” – leer dan “waarom gewoon jezelf zijn” je bij uitstek “high-end” maakt en hoe je NOG meer jezelf kunt worden

2. Hoe je een onweerstaanbaar high-end-aanbod maakt

In dit onderdeel leer je in detail hoe je een hoog geprijsd aanbod van diensten maakt dat bijzonder aantrekkelijk is voor klanten zodat ze makkelijk “ja” kunnen zeggen. In dit onderdeel ga je leren:

 • Trends en de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot de manieren waarop je je aanbod high-end kunt maken
 • 3 voorbeelden van high-end-producten en -programma’s die je direct zelf kunt gaan creëren en aanbieden
 • Veelgemaakte fouten waardoor je aanbod “low end” wordt en hoe je ze kunt vermijden
 • Voor als je nog nooit een eigen aanbod hebt gehad: hoe je met enkele simpele wijzigingen snel een aanbod maakt dat je de dag erna al kunt verkopen voor een hele goede prijs!

3. High-end-marketing: manieren om de beste klanten aan te trekken Wat kun je doen om de beste, goed betalende klanten aan te trekken?

Wat kun je doen om de beste, goed betalende klanten aan te trekken? In dit onderdeel leer je wat je kunt doen om een high-end-reputatie en high-end-klanten aan te trekken. Je gaat leren:

 • WAAR je de beste klanten kunt vinden
 • Hoe je kunt bepalen wie jouw high-end-klant is
 • 3 vaardigheden om continu klanten binnen te halen (direct toepasbaar en praktisch!)
 • Hoe je een high-end status opbouwt met free publicity en hiermee klanten aantrekt
 • Voor starters: hoe je met slechts enkele netwerkcontacten al je eerste high-end klant binnenhaalt (verdien meteen duizenden euro’s, ook al ben je net begonnen!)

4. High-end-verkoop: 5 manieren om je dienst te verkopen tegen high-end-prijzen

Als je gaat verkopen aan de beste klanten tegen de beste prijzen, zullen je verkoopvaardigheden een upgrade moeten krijgen. In dit onderdeel ga je leren:

 • Wat je zeker niet moet doen in verkoopgesprekken om te voorkomen dat je high-end-klanten afstoot
 • Hoe je HET argument kunt inzetten om een hoge prijs vanzelfsprekend te maken
 • Manieren om vertrouwen en geloofwaardigheid te geven in verkoopgesprekken

5. Hoe je een high-end-bedrijf opbouwt

Als je hoge prijzen vraagt en met de beste klanten wil werken, zul je een bedrijf moeten opbouwen dat ook zelf high-end is. In dit onderdeel ga je leren:

 • Hoe je de grootste talenten kunt scannen en aantrekken op je bedrijf (essentieel om je hoge kwaliteitsstandaard te kunnen waarmaken)
 • Hoe je kunt leidinggeven aan je team zodat je het beste in deze mensen naar boven haalt
 • De beste manier om samen te werken en taken te delegeren zodat je een continue hoge kwaliteit kunt garanderen

6. Hoe je een high-end-status en uitstraling creëert

Je kunt hoge prijzen vragen als je een high-end-status uitstraalt. In dit onderdeel je:

 • 3 simpele manieren waarmee klanten je status al meteen hoger inschatten
 • Geheimen van high-end-lichaamstaal
 • Tips voor een high-end-kledingstijl

Bonussen

Naast dit programma krijg je nog een hele interessante bonus:

 • Templates, checklisten, formats, voorbeelden (ter waarde van 97,- euro)Via de pagina met video-opnames kun je het uitgebreide werkboek downloaden. Hierin staan alle ondersteunende teksten, templates, checklists en nuttige informatie. Goud waard, omdat het je veel tijd en moeite bespaart om met je high-end-diensten aan de slag te gaan.

Reacties van klanten op mijn werk

"Mijn inkomen is in 1 jaar met 50% gestegen"

"Laura heeft me geleerd om mijn diensten aan klanten veel beter te verpakken en aan te bieden. Hierdoor heb ik mijn prijs enorm kunnen verhogen – waardoor ik nu soms wel 5000 euro per dag verdien, en mijn inkomen dit jaar met 50% is gestegen. Bovendien doe ik nu het werk dat ik echt wil doen en zet ik een bedrijf in de wereld dat al heel lang mijn droom was. De investering die het programma vraagt is echt peanuts vergeleken bij wat het oplevert! En de inspiratie die ik voel is onbetaalbaar.”

Francine Derks – www.werkenmetintuitie.com

"Ik verdiende meteen 5000 euro per maand meer"

"Ik deed mee aan de driedaagse workshop omdat mijn omzet zich al geruime tijd stabiliseerde. Ik wilde niet nog méér uren werken maar ook tijd voor mijn gezin houden. Bij Laura leerde ik wat ik eraan kon doen. Had ik deze dingen maar eerder geleerd! Alleen al door enkele wijzigingen in mijn websites, haalde ik vrijwel direct 5000 per maand meer binnen. Laura's aanpak werkt heel goed door de sfeer die ze creëert. Ze daagt je uit en moedigt je aan om tot actie te komen en zichtbaar voor je doelgroep te worden."

René Hogenes, www.renehogenes.nl

Prijzen met 33% verhoogd”

“Het event was voor mij een bijzonder waardevolle investering. Meteen daarna heb ik mijn prijzen met 33% verhoogt. Ik ben mijn werk veel slimmer gaan inrichten, waardoor ik veel meer verdien in minder tijd. Dit heeft ertoe geleid, dat ik 25% meer ben gaan verdienen. Ik zeg nu tegen iedereen: 'Ga naar Laura. Zoveel heeft het me opgeleverd'.”

Aaltje Vincent - Aaltjevincent.nl

koop_nu_toegangsbewijs

De driedaagse is gegeven door Laura Babeliowsky

lauraLaura Babeliowsky is één van Nederlands bekendste businesscoaches. Afgelopen jaren leerde ze letterlijk duizenden coaches, trainers en adviseurs de beste ideeën om hun winstgevendheid te vergroten. Veel van haar klanten breken snel door de 100.000 euro heen. Ook begeleidt ze ondernemers die al een miljoen omzet hebben om hun bedrijf verder te laten groeien. TV-programma FCZZP noemde haar: “Eén van Nederlands bekendste marketinggoeroes”. Ze heeft zelf alles met vallen en opstaan ook geleerd en geeft graag haar kennis aan je door!

Alle informatie

exterior-viewMeer Verdienen Minder Werken was een intensieve driedaagse workshop op 3 – 4 – 5 april 2014. Op de locatie van het event, Hotel De Heerlijckheijdt van Ermelo, waren 5 camera’s, 5 cameramensen en een regisseur aanwezig die alle sessies live hoogwaardig hebben geregistreerd.

In totaal krijg je maar liefst 6 dagdelen training via professioneel beeld en geluid. Op de speciale pagina vind je:

 • Opname van alle sessies, handig gerangschikt en toegang tot 31 december 2015.
 • Werkboek met superwaardevolle marketinglessen en –tools (alleen al dit werkboek is de investering van € 397,- ecl. btw in de video-opnames dubbel en dwars waard!)

Kosten en betalingsopties

Aanschaf van de video-opnames kost € 397,- excl. btw.


Klik hier om te betalen

event-overview

De waarde van deze investering

Je investering in de video-opnames kun je al na een week, maand of jaar ruimschoots terugverdienen. Laten we nog eens kijken naar wat het je op korte termijn kan gaan opleveren:

 • meer goed betalende klanten
 • je gaat meer verdienen
 • je houdt meer vrije tijd over

Wellicht kun je ook eens kijken wat het je zou kosten als je het programma NIET gaat doen: De plannen die je hebt, komen maar telkens niet tot uitvoering omdat er een stok achter de deur ontbreekt… Hoeveel zou je dit kosten op jaarbasis? Eén klein idee, een kleine raadgeving kan al resulteren in een groei van je inkomen. En verder: Alle succesvolle ondernemers investeren in kennis en zoeken begeleiding van succesvolle mentors. Ze weten dat ze hun succes niet in hun eentje voor elkaar kunnen krijgen.

Heb je vragen? 

Let op: mocht je twijfelen of de video-opnames echt iets voor je zijn, neem dan eerst contact met ons op. Je kunt dit telefonisch doen (020-8100220), per e-mail (via info@bouweenbloeiendbedrijf.nl) of via onderstaand formulier. Je krijgt zo spoedig mogelijk onze reactie.

Voornaam:
Telefoon:
E-mailadres:
Stel je vraag:
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

 

Tot slot: graag tot ziens bij de Livestream!

Laura Babeliowsky

css.php