Heb je een vraag over het Reuzensprong event?
Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoon

Stel je vraagje gegevens worden vertrouwelijk behandeld
Online salestraining BEET
 Eerstvolgende live-training april 2018

Voor coaches, trainers, adviseurs die topverkopers willen worden van hun eigen diensten

Nadere informatie volgt hoe je je hiervoor kunt aanmelden
Leer hoe je verkoopgesprekken op de beste manier voert, klanten overtuigt van de waarde van je diensten en producten, hoge prijzen vraagt en keer op keer klanten binnenhaalt, zodat je een inkomen kunt creëren van € 2.000 – 20.000 per maand.

Ben je coach, trainer en/of adviseur, en:

 • Heb je te weinig klanten en verlang je ernaar om er snel meer te krijgen, zodat je nu echt goed kunt verdienen met je werk?
 • Voer je al veel gesprekken maar krijg je vaak “nee” te horen en wil je nu eindelijk echt HEEL ERG GOED worden in deze gesprekken zodat je jezelf zeker kunt stellen van een goed inkomen?
 • Wil je veel meer grip op je inkomen en geld verdienen als je het wil en nodig hebt (zodat je financiële vrijheid bereikt)?

Coaches, trainers en adviseurs weten niet precies wat ze moeten zeggen, hoe ze om de koop kunnen vragen en wat ze moeten doen als klanten zeggen: “Ik moet er nog even over nadenken”.

Niet alleen vinden ze het lastig om het verkoopgesprek te voeren, ze zien vaak ook niet voor zich hoe ze überhaupt in gesprek kunnen komen. Ze schuiven het voor zich uit, omdat ze er tegenop zien om afgewezen te worden.


En als ze eenmaal in gesprek zijn, vragen ze vaak een veel te lage prijs, bang als ze zijn dat de klant anders “nee” gaat zeggen. Dit kan ook anders! Met vaardig uitgevoerde verkoopgesprekken haal je meer klanten binnen, bouw je een waardevolle relatie op en kun je veel hogere prijzen vragen voor je dienst.

Vaardig verkoopgesprekken voeren is de factor van belang waarmee het succes van coaches / trainers / adviseurs valt of staat. Maar velen hebben er moeite mee.
Goed verkopen maakt dat je inkomen snel omhoog kan gaan. Als je het in de vingers krijgt, kun je je verzekeren van constante, goede inkomsten op de lange termijn.
Goed verkopen maakt dat je inkomen snel omhoog kan gaan

Niet eenmalig, maar doorlopend je inkomen omhoog. Als je het in de vingers krijgt, leer je het voor je leven. Je kunt je verzekeren van constante, goede inkomsten op de lange termijn.

Wil jij dit ook? Doe dan mee aan de online videotraining BEET

BEET is een online training waarin je een diepgaande training krijgt om met succes verkoopgesprekken te voeren. In de video's leer je niet alleen de ins en outs van verkopen, zodat je een echte PRO wordt, maar je krijgt handvatten aangereikt om ook daadwerkelijk verkoopgesprekken binnen te halen en klanten te krijgen.

BEET is gebaseerd op de methode van de gratis strategiegesprekken: een briljante en innovatieve methode specifiek voor coaches, trainers en adviseurs om goedbetalende klanten binnen te halen.

Wil jij dit ook? Doe dan mee aan de online videotraining BEET

BEET is een online training waarin je een diepgaande training krijgt om met succes verkoopgesprekken te voeren. In de video's leer je niet alleen de ins en outs van verkopen, zodat je een echte PRO wordt, maar je krijgt handvatten aangereikt om ook daadwerkelijk verkoopgesprekken binnen te halen en klanten te krijgen.

BEET is gebaseerd op de methode van de gratis strategiegesprekken: een briljante en innovatieve methode specifiek voor coaches, trainers en adviseurs om goedbetalende klanten binnen te halen.

Heb je teamleden, virtuele assistenten, secretaresses, of andere mensen, die je graag voor je wil laten verkopen? Doe samen mee aan BEET! Je assistent leert hoe ze jouw diensten en producten kan verkopen tegen hoge prijzen. Hiermee kun je jezelf veel tijd besparen, tijd die je kunt besteden aan je creatieve werk voor klanten!
Ik heb vele mensen geholpen om deze stap te zetten. Dit zijn resultaten die mogelijk zijn:
Mijn klanten zeggen altijd ja op de producten die ik aanbied
"Van een afwachtende coach met te weinig klanten heb ik nu een continue stroom van nieuwe klanten"

~ Charlotte van Asseldonk
In een half jaar tijd een omzet van € 50.000,-
"Door BEET heb ik de angst overwonnen om actief klanten te benaderen en goede verkoopgesprekken met ze te voeren"

~ Greetje Bunnens
Van uurtje factuurtje naar succesvolle groei van het bedrijf
"Ik heb geleerd op een andere manier klanten aan te trekken, waarbij mijn marketing leuker en persoonlijker is geworden"

~ Annet Koerhuis
Afgelopen jaar heb ik € 150.000 omgezet
"Voor ik bij Laura kwam, liep ik er tegenaan dat ik veel te afhankelijk was geworden van andere professionals en bureaus om klanten te krijgen. Omdat het economisch terugliep, kreeg ik daar steeds minder klanten van en liep mijn inkomen terug. Ik besloot mee te doen aan Laura's programma, ook al vond ik het een hoop geld. Maar ik voelde het vertrouwen dat Laura me hierin veel kon leren.

Wat ik dankzij het programma ging doen, is workshops geven en dan een aanbod doen voor strategiesessies. Dat heeft het grote verschil gemaakt, waardoor ik veel meer klanten kreeg. Ik vind acquisitie nu zelfs leuk!

Het mooie is nu dat ik niet meer voor mijn inkomen afhankelijk ben van anderen, maar dat ik het zelf creëer. Sterker nog: ik huur anderen in. Ik ben nu van een ondernemende professional een professionele ondernemer geworden.

Financieel gaat het heel goed. Afgelopen jaar heb ik € 150.000 omgezet en dit jaar alweer € 30.000 in de eerste 2 maanden. Ik ben Laura heel erg dankbaar voor alles dat ik van haar geleerd heb om deze ommekeer te realiseren."
 
~ Aart Brezet, organisatiecoach, Drivesatschool.nl
€ 36.000 verdiend in 2 maanden!
"Afgelopen periode heb ik een strategiesessies-actie gedaan om mijn groep te vullen. Resultaat: ik heb zes jaarprogramma’s verkocht van € 6.000, het hoogste wat ik ooit gevraagd heb. Daarmee verdiende ik dus € 36.000 euro. In 2 maanden tijd! Eerst verdiende ik € 20.000 in een heel jaar!"

~ Ann van Riet, coach, Althea-training.be
Van 0 klanten naar € 60.000 omzet vorig jaar
"Vanaf het eerste gesprek voeg ik waarde toe aan de klant. Ik ben nooit meer aan het pushen. Ik ben altijd aan het geven. Dat is een wereld van verschil."

~ Karen van Riel
Dit is wat je gaat leren en doen tijdens de online salestraining BEET
Les 1
Hoe je een onweerstaanbaar aanbod ontwerpt

In dit onderdeel leer je hoe je een
onweerstaanbaar aanbod ontwerpt wat je wil verkopen in een verkoopgesprek. Je kunt nog zo goed verkopen, als je aanbod niet aantrekkelijk genoeg is, koopt niemand het. In dit onderdeel leer je hoe je dit kunt doen.

Les 2
Hoe je een onweerstaanbare strategiesessie kunt ontwerpen die klanten HEEL graag met je willen voeren 

Je wilt dat klanten heel makkelijk “ja” zeggen tegen je gesprekken. Daarom is het belangrijk om een onweerstaanbare strategiesessie te ontwerpen. Leer in dit onderdeel waar je strategiesessie over gaat en hoe je hem kunt noemen en prijzen. Zo krijg je veel meer gesprekken met klanten.

Les 3
10 manieren om strategiesessies binnen te halen 

In deze module leer je 10 manieren om te zorgen dat je met klanten in gesprek komt.

Je leert wat je het beste kunt doen tijdens het netwerken, presentaties, video, webinars en via koude acquisitie. Als je deze strategieën volgt, zul je wekelijks in gesprek raken met klanten en zo continu klanten gaan binnenhalen!

Les 4
Leer hoe je ja’s krijgt in gesprekken (keer op keer!)

In deze les leer je hoe je alle ins en outs over een gesprek waarmee je een klant binnenhaalt. Je leert precies wat je moet zeggen en in welke volgorde. Met een helder en duidelijk te volgen verkoopscript dat gegarandeerd resultaten geeft. Ook als je hoge prijzen vraagt!

Les 5
Leer hoe je sterk en zelfverzekerd kunt staan in verkoopgesprekken, zodat je precies verkoopt wat JIJ wil verkopen en tegen hele hoge prijzen 

Verkopen is niet alleen een script voorlezen. Het is ook een houding, die respect afdwingt waardoor je zaken naar je hand kunt zetten. Je leert wat je kunt doen om leiding te nemen in het gesprek en achter jezelf te staan, zodat je kunt werken onder je eigen voorwaarden.

Les 6
Omgaan met bezwaren 

Klanten zullen in een aantal gevallen in een verkoopgesprek meteen “ha” zeggen en in een aantal gevallen meteen “nee”. Meestal zullen we ze nog twijfels of regelrecht bezwaren hebben. Soms zijn er weerstanden op een dieper niveau Wat zeg je dan? Wat kun je doen om toch een ja te krijgen?

Je leert in deze les precies wat je kunt zeggen. Maar je leert ook hoe je klanten kunt coachen op een dieper niveau. Je conversie zal met sprongen toenemen!

Les 7
BEET bij bedrijven: leer hoe je opdrachten binnenkrijgt bij grote bedrijven

Managers en opdrachtgevers bij grote bedrijven en overheid krijgen het steeds drukker en het is steeds moeilijk om binnen te komen. Leer in dit onderdeel strategieën om binnen te komen bij bedrijven en zo grote opdrachten binnen te halen.

Les 8
Implementatiestrategieën om snel daadwerkelijk klanten binnen te halen

In dit onderdeel leer je hoe je actief en daadkrachtig verkoopactiviteiten kunt plannen, zodat je snel tot actie komt. Je leert hoe je omgaat met telefoonangst en schroom om klanten te bellen. Je gaat het nu echt doen… en je gaat snel verdienen!

Bonussen

Bonus 1
Werkboek 

Mooi uitgevoerd werkboek met woord-voor-woord scripts hoe je je gesprekken kunt voeren, voorbeeld-e-mails, templates voor de perfecte vragen die je kunt stellen, en hoe je succesvol bezwaren kunt pareren. 

Ter waarde van € 697,-

Bonus 2
Mp3's

Mp3’s van alle telefonische voortgangssessies, zodat je alles rustig kunt naluisteren in je eigen tijd.

Ter waarde van € 997,-

Bonus 3
Coachingsessie

Een persoonlijke coachingsessie van 30 minuten met een businesscoach, waarin je je eigen salesstrategie onder de loep neemt.

Ter waarden van € 297,-

Wat kan meedoen aan BEET je opleveren?
 • Je gaat veel meer verdienen (€ 2.000 – 20.000 per maand, MINIMAAL, is mogelijk)
 • Je krijgt zelfvertrouwen en plezier in het voeren van verkoopgesprekken
 • Verkopen kost je veel minder tijd (omdat je sneller tot zaken kan komen en veel minder “nee” te horen krijgt)
 • OF: Als assistent of teamlid word je veel waardevoller en aantrekkelijker, omdat je kunt verkopen voor je klanten
 • Of: Een nieuw interessant en lucratief beroep als salescoach (voor degenen die hierin geïnteresseerd zijn)
Over Laura Babeliowsky
Laura Babeliowsky is één van Nederlands bekendste business coaches.
Ze heeft de afgelopen jaren duizenden kennisondernemers en experts (in het bijzonder coaches, trainers en adviseurs) geholpen om goed te verdienen op basis van hun eigen aanbod van diensten.

Veel van haar klanten hebben onder haar begeleiding de “€ 100.000 per jaar” - grens overschreden.

Laura heeft eraan bijgedragen om het speelveld voor zzp’ers compleet te veranderen. Zij heeft nieuwe marketingmethodes en verdienmodellen geïntroduceerd, waardoor veel zzp’ers veel meer zijn gaan verdienen.
Voorbeelden hiervan zijn het creëren en aanbieden van VIP-dagen, de methode van gratis strategiesessies om verkopen veel gemakkelijker te maken en het creëren van high-end programma’s. Voor duizenden mensen is het inmiddels normale praktijk geworden om zo te werken, waardoor ze veel meer succes hebben gekregen en plezier in het ondernemen.

Over Laura verschenen artikelen in: NRC Next, Management Team, Esta, Sprout, Financieel Dagblad, Het Parool, Tijdschrift voor Coaching.
Over Laura Babeliowsky
Laura Babeliowsky is één van Nederlands bekendste business coaches.
Ze heeft de afgelopen jaren duizenden kennisondernemers en experts (in het bijzonder coaches, trainers en adviseurs) geholpen om goed te verdienen op basis van hun eigen aanbod van diensten.

Veel van haar klanten hebben onder haar begeleiding de “€ 100.000 per jaar” - grens overschreden.

Laura heeft eraan bijgedragen om het speelveld voor zzp’ers compleet te veranderen. Zij heeft nieuwe marketingmethodes en verdienmodellen geïntroduceerd, waardoor veel zzp’ers veel meer zijn gaan verdienen.
Voorbeelden hiervan zijn het creëren en aanbieden van VIP-dagen, de methode van gratis strategiesessies om verkopen veel gemakkelijker te maken en het creëren van high-end programma’s. Voor duizenden mensen is het inmiddels normale praktijk geworden om zo te werken, waardoor ze veel meer succes hebben gekregen en plezier in het ondernemen.

Over Laura verschenen artikelen in: NRC Next, Management Team, Esta, Sprout, Financieel Dagblad, Het Parool, Tijdschrift voor Coaching.
Wat krijg je?
Tijdens het driedaagse event BEET in april 2016 zijn door cameramensen en een regisseur alle sessies via professioneel beeld en geluid opgenomen. De trainingen zijn toegankelijk via onze trainingswebsite.
Voor wie is BEET het meest geschikt? BEET is geschikt voor jou als je:

 • Een coach, trainer en/of adviseur bent die al een eigen aanbod van diensten heeft en een helder beeld van de doelgroep op wie je je richt
 • Je wil opdrachten binnenhalen bij grote bedrijven of overheidsorganisaties of bent juist gericht op particulieren of op kleine bedrijven
 • Je leergierig en actiegericht bent
 • Verantwoordelijkheid neemt voor je beslissingen
 • Helemaal klaar bent om meer te verdienen
Tijden en locatie

Het Reuzensprong-event vindt plaats in het mooie Doorwerth hotel in de buurt van Arnhem, op een mooi landgoed met schitterende natuur.

De tijden zijn:

 • 18 november 9.00 – 17.00 uur
 • 19 november 9.00 – 17.00 uur en 20.00 -21.00 (dus inclusief avondprogramma) 
 • 20 november 9.00 – 16.00 uur 

Voor heerlijke lunches en koffie en thee in de pauzes zorgen wij. In de avond is er de mogelijkheid om op eigen kosten te dineren.

Het is aan te raden om ook te logeren in het Doorwerth hotel. Je hoeft je niet druk te maken of je in de file staat of dat je trein vertraging heeft. Je kunt gebruik maken van een speciale prijs die alleen voor de Reuzensprongers geldt. Hiervan krijg je bericht na aanmelding.

Stel je vraag over het event
Heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in.

© 2016 Laura Babeliowsky - Bouw een Bloeiend Bedrijf BV - Contact